Napisano 15 Luty 200520 l Wizualka - speed ( modeling/uklad = 20 min. ; swiatlo = 5 min. ;tekstury = 15 min. ). Zrobilem to w pracy , na zamowienie ( czyli wymiary lazienki , kolory kafli , typ prysznica , kolory scian i podwieszany sufit sa jakie maja byc i tyle tego nie zmienie ). Zastanawiam sie tylko , czy nie pociagnac tego dalej ( juz w domu na wlasny uzytek ) - nie oczekuje krytyki typu "to jest do d." ( bo to wiem sam ) ale jakiejs obiektywnej opinii , czy jest sens ciagnac dalej ten temat.
Napisano 15 Luty 200520 l witam ;> no mozna sprobowac to dalej ciagnac ale pierwsze co do wymiany to chyba teksturki.. bo ani ładne, ani wymierzone.. ale moze wyjsc z tego fajna vizka jak sie postarasz ;>
Napisano 15 Luty 200520 l Autor Khie , khie - te kafle naprawde sa tak bydlacko wielkie ( 33*61 cm ) :D . Po pierwszych 5 postach podejme decyzje , czy kontunuowac prace .
Napisano 15 Luty 200520 l IMO szkoda czasu na kontunuacje :/ kiepska kompozycja, (napisales ze nie zmienisz) moglbys sie pobawic nad teksturami, ale szkoda czasu bo tutaj to i tak ni bedzie zbyt pikne ;) zrob nowa wizke z ladniejsza kompozycja umeblowaniem etc,
Napisano 16 Luty 200520 l Autor Dobra , nie czekam na nastepne posty. Wieczorkiem zaczalem dlubac w rhino - kran i akcesoria lazienkowe , jeszcze bez mebli. Jutro wrzuce rezultaty . Bedzie kontunuacja, ale nie tej lazienki - zmienia sie projekt , ale tematu nie zmienie , chyba ze dojda do tego jeszcze inne lazienki ( a wpadlo mi w rece chyba z pol tony materialow ze zlewami, wannami, prysznicami, bidetami, samych kranow w Acad'zie dostalem ok 60 sztuk ) to wtedy zmienie na liczbe mnoga . Szukam jeszcze tylko porzadnych tekstur kafli .
Napisano 16 Luty 200520 l Fajna! Podoba mi się kabina i dośc ciekawy sufit:D zato umywalka szczerze mówiąc wogóle mi sie nie podoba (niewspółgra z reszta tak nowoczesną)
Napisano 17 Luty 200520 l Autor Na razie nie updatuje ale dlatgo , ze robie kran w rhino a rhinocerosa ledwo zaczalem ,wiec moze to trochu potrwac . Jesli chodzi o ta lazienke , to postanowilem jej nie ruszac " tak dla siebie " , jesli klient bedzie chcial cos zmienic to bede musial do niej wrocic i moze wtedy zapodam jakies updaty .