Napisano 19 Luty 200520 l Taki chlopczyk mi po dysku biega ;) Wiec spojrzcie na niego i wypowiedzcie sie panowie i panie hihi czy go do kąta wsadzic czy pozwolic mu baraszkowac na moim kompie :D ;)
Napisano 19 Luty 200520 l bardzo fajna pracka w sumie to nie ma sie do czego doczepic:) mi sie bardzo podoba:)
Napisano 19 Luty 200520 l Nie wiem czy mi sie zdjae czy na rekach widze linie laczaca tekstury,chyba mi sie wydaje,no ale nie pasuja mi nogi niby maly chlopczyk a juz koks wcina :),a na sniadanie podnosi 60kg na nogi.Ale w ogole to spoko :P
Napisano 19 Luty 200520 l modelik fajny , oprawa dosc dziwna , spodenki obcisle , dziwna czapeczka i jeszcze dziwniejsze buty troche to razi , ale ogolnie 5+ :*
Napisano 19 Luty 200520 l nawet ladny ten model, ale dwie rzeczy mi sie nie podobaja 1. dziwna budowa klatki piersiowej - o ile z przodu i z tylu model prezentuje sie ok, to z boku widac, ze chlopiec ma... hmmm.... obiwsly cyc (sic!) (albo przynajmniej zle wysklepiony - nie jestem pewien) 2. nadgarstki i przedramie - ich polaczenie sprawia wrazenie jakby byly opuchniete - moze przeskaluj tamte vertexy i przesun dlonie w osi y nieco. jesli jeszcze chce Cie sie poprawiac (mi by sie nie chcialo :P) to wlasnie to bym poprawil poza tym dla mnie bomba pozdr ;)
Napisano 21 Luty 200520 l Fat bastard hehe, Zartuje, niezly model co do krytyki to skura wyglada jak stary facet, no i jak ktos powiedzial ta czapka to razi. Overall - niezle.
Napisano 23 Luty 200520 l wszystko mi sie podoba ;) no moze ta czapeczka do niego nie pasuje .. Pozdrawiam