Łukasz Misztela Napisano 22 Luty 2005 Napisano 22 Luty 2005 taka mala inspiracja z filmu! i rozwiniecie dzisjejszego speeda wykozystalem 1 scenke pozdr mile komentarze:) robilem to kolo 2h
Ania Napisano 22 Luty 2005 Napisano 22 Luty 2005 lewe ramie wyglada wylamane. i cos z glowa nie tak, jakby zbyt bardzo obrocona do tylu.
Łukasz Misztela Napisano 22 Luty 2005 Autor Napisano 22 Luty 2005 dzieki dzieki ale jakos mnie to nierazi moze dlatego ze podoba mi sie ta pracka :D a taka anatomia na maxa troszke mnie przeraza:p
Ferdkowaty Napisano 22 Luty 2005 Napisano 22 Luty 2005 Przyjemna praca.Bardzo podobają mi sie kolory w tym obrazie.Jesli mozesz to zmień trochę lewą dłoń co trzyma karabin.Ogólnie miło się ogląda.
goomisia Napisano 22 Luty 2005 Napisano 22 Luty 2005 wiesz... moze nie od razu anatomia na maxa, ale zeby znowu tak bezwzglednie goscia lamac, to tez chyba przesada? przeciez w tak sfatygowanej rece to by tego guna nie utrzymal, biedaczysko!
Łukasz Jaskólski Napisano 23 Luty 2005 Napisano 23 Luty 2005 Tło i kolorki całkiem teges :) Kadr nie bardzo. Anatomia wyszła Ci grotekowo :) Musisz się bardziej przylożyć do proporcji. Pozwoliłem sobie na overpaint.
Łukasz Misztela Napisano 23 Luty 2005 Autor Napisano 23 Luty 2005 dzieki Luksza dzisiaj to poprawie:D
leander Napisano 23 Luty 2005 Napisano 23 Luty 2005 a taka anatomia na maxa troszke mnie przeraza:p Wg mnie, zeby tworzyc prace przyswajalne dla ogolu, a nie tylko dla autora, trzeba umiec wyjsc od prawidlowej anatomii i dopiero ją z zamyslem deformowac. Zaczynajac od przypadkowej deformacji zawsze beda zgrzyty u odbiorcy. Tak naprawde kazdy z nas wyczuwa doskonale poprawnosc proporcji, szczegolnie trzeba uwazac z twarza, na ktora zwracamy ogromna uwage w zyciu codziennym.
Łukasz Misztela Napisano 23 Luty 2005 Autor Napisano 23 Luty 2005 ok ok to zaczynam zwracac uwage na anatomie:D a tu juz zrobilem troszke zmian
giorgione Napisano 23 Luty 2005 Napisano 23 Luty 2005 nom anatomia kuleje - przeważnie widać to na głowie - umiejscowieniu szczęki i w ogóle całej postawie gostka:) proponuję przyglądać sie troszke różnym zdjęciom - badzo pomaga:) pozdr giorgione
asfalton Napisano 24 Luty 2005 Napisano 24 Luty 2005 im wiecej patrze na to patrze tym bardziej zaczyna mi sie to podobac, ze wzgledu na kolory i wyraz twarzy :D
Rekomendowane odpowiedzi