Napisano 22 Luty 200520 l taka mala inspiracja z filmu! i rozwiniecie dzisjejszego speeda wykozystalem 1 scenke pozdr mile komentarze:) robilem to kolo 2h
Napisano 22 Luty 200520 l lewe ramie wyglada wylamane. i cos z glowa nie tak, jakby zbyt bardzo obrocona do tylu.
Napisano 22 Luty 200520 l Autor dzieki dzieki ale jakos mnie to nierazi moze dlatego ze podoba mi sie ta pracka :D a taka anatomia na maxa troszke mnie przeraza:p
Napisano 22 Luty 200520 l Przyjemna praca.Bardzo podobają mi sie kolory w tym obrazie.Jesli mozesz to zmień trochę lewą dłoń co trzyma karabin.Ogólnie miło się ogląda.
Napisano 22 Luty 200520 l wiesz... moze nie od razu anatomia na maxa, ale zeby znowu tak bezwzglednie goscia lamac, to tez chyba przesada? przeciez w tak sfatygowanej rece to by tego guna nie utrzymal, biedaczysko!
Napisano 23 Luty 200520 l Tło i kolorki całkiem teges :) Kadr nie bardzo. Anatomia wyszła Ci grotekowo :) Musisz się bardziej przylożyć do proporcji. Pozwoliłem sobie na overpaint.
Napisano 23 Luty 200520 l a taka anatomia na maxa troszke mnie przeraza:p Wg mnie, zeby tworzyc prace przyswajalne dla ogolu, a nie tylko dla autora, trzeba umiec wyjsc od prawidlowej anatomii i dopiero ją z zamyslem deformowac. Zaczynajac od przypadkowej deformacji zawsze beda zgrzyty u odbiorcy. Tak naprawde kazdy z nas wyczuwa doskonale poprawnosc proporcji, szczegolnie trzeba uwazac z twarza, na ktora zwracamy ogromna uwage w zyciu codziennym.
Napisano 23 Luty 200520 l Autor ok ok to zaczynam zwracac uwage na anatomie:D a tu juz zrobilem troszke zmian
Napisano 23 Luty 200520 l nom anatomia kuleje - przeważnie widać to na głowie - umiejscowieniu szczęki i w ogóle całej postawie gostka:) proponuję przyglądać sie troszke różnym zdjęciom - badzo pomaga:) pozdr giorgione
Napisano 24 Luty 200520 l im wiecej patrze na to patrze tym bardziej zaczyna mi sie to podobac, ze wzgledu na kolory i wyraz twarzy :D