Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

lewe ramie wyglada wylamane. i cos z glowa nie tak, jakby zbyt bardzo obrocona do tylu.

Napisano

Przyjemna praca.Bardzo podobają mi sie kolory w tym obrazie.Jesli mozesz to zmień trochę lewą dłoń co trzyma karabin.Ogólnie miło się ogląda.

Napisano

wiesz... moze nie od razu anatomia na maxa, ale zeby znowu tak bezwzglednie goscia lamac, to tez chyba przesada? przeciez w tak sfatygowanej rece to by tego guna nie utrzymal, biedaczysko!

Napisano
a taka anatomia na maxa troszke mnie przeraza:p

Wg mnie, zeby tworzyc prace przyswajalne dla ogolu, a nie tylko dla autora, trzeba umiec wyjsc od prawidlowej anatomii i dopiero ją z zamyslem deformowac. Zaczynajac od przypadkowej deformacji zawsze beda zgrzyty u odbiorcy. Tak naprawde kazdy z nas wyczuwa doskonale poprawnosc proporcji, szczegolnie trzeba uwazac z twarza, na ktora zwracamy ogromna uwage w zyciu codziennym.

Napisano

nom anatomia kuleje - przeważnie widać to na głowie - umiejscowieniu szczęki i w ogóle całej postawie gostka:)

proponuję przyglądać sie troszke różnym zdjęciom - badzo pomaga:)

pozdr

giorgione

Napisano

im wiecej patrze na to patrze tym bardziej zaczyna mi sie to podobac, ze wzgledu na kolory i wyraz twarzy :D