Gespo Napisano 23 Luty 2005 Napisano 23 Luty 2005 Niedawno zaczalem szkicowac i chce zrobic nastepny krok malowac farbami. To sa moje niektore szkice - ocencie sami.
siwy Napisano 23 Luty 2005 Napisano 23 Luty 2005 Calkiem fajne. Masz malarska kreske. Pomysły tez mi sie podobaja. Rysuj i maluj dalej. Powodzenia.
smart Napisano 24 Luty 2005 Napisano 24 Luty 2005 Witaj smutek i niepokój wyrazaja te prace,ale technika i kreska na dobrej drodze myśle:)
Ania Napisano 24 Luty 2005 Napisano 24 Luty 2005 fajne to, szczegolnie trzecia praca. czekam na farby
Gespo Napisano 24 Luty 2005 Autor Napisano 24 Luty 2005 Jak cos naszkicuje to zamieszcze. Malowac farbami bede dopiero niestety w wakacje bo teraz czeka na mnie matura (ale juz mam plany). Maluje na kartce w kratke bo zazwyczaj szkicuje w szkole na wolnych godzinach.
Gespo Napisano 26 Luty 2005 Autor Napisano 26 Luty 2005 Ocencie je naszkicowalem to bez kartki w kratke wczoraj a druga chyba tydzien temu.
smart Napisano 27 Luty 2005 Napisano 27 Luty 2005 pierwsza praca- to jakiś wyraz niezindentyfikowanych emocji myśle,ciężko tu napisać coś więcej lub ocenić.Myśle ze takie robienie "wyczesów"(w sensie cieniowania ,i sie w tym i tylko tym lubowania)jest bez sensu .Ubrałbym to w coś. druga- tu już jest lepiej,proporcje ręki sa chyba w porządku mi się przynajmniej podobają;)w ogóle ta ręka jest ok także pod względem cieniowania.szkoda że nie skończony ten szkic.Ta pracka jak na razie mi sie najbardziej z Twoich w ogóle podoba Dawaj dalej!:)
prabab Napisano 27 Luty 2005 Napisano 27 Luty 2005 Mutanty jak mutanty :). Ładne twarze wychodzą ci tylko z profilu - spróbuj coś z tym zrobić...
Gespo Napisano 8 Marzec 2005 Autor Napisano 8 Marzec 2005 Chce dodac jeszce jakies upiory i oczywiscie naszego zbawiciela.. Na ręce
Rekomendowane odpowiedzi