Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Niedawno zaczalem szkicowac i chce zrobic nastepny krok malowac farbami. To sa moje niektore szkice - ocencie sami.

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Calkiem fajne. Masz malarska kreske. Pomysły tez mi sie podobaja. Rysuj i maluj dalej. Powodzenia.

Napisano

Witaj

smutek i niepokój wyrazaja te prace,ale technika i kreska na dobrej drodze myśle:)

Napisano
  • Autor

Jak cos naszkicuje to zamieszcze. Malowac farbami bede dopiero niestety w wakacje bo teraz czeka na mnie matura (ale juz mam plany). Maluje na kartce w kratke bo zazwyczaj szkicuje w szkole na wolnych godzinach.

Napisano
  • Autor

Ocencie je naszkicowalem to bez kartki w kratke wczoraj a druga chyba tydzien temu.

Napisano

pierwsza praca- to jakiś wyraz niezindentyfikowanych emocji myśle,ciężko tu napisać coś więcej lub ocenić.Myśle ze takie robienie "wyczesów"(w sensie cieniowania ,i sie w tym i tylko tym lubowania)jest bez sensu .Ubrałbym to w coś.

druga- tu już jest lepiej,proporcje ręki sa chyba w porządku mi się przynajmniej podobają;)w ogóle ta ręka jest ok także pod względem cieniowania.szkoda że nie

skończony ten szkic.Ta pracka jak na razie mi sie najbardziej z Twoich w ogóle podoba

Dawaj dalej!:)

Napisano

Mutanty jak mutanty :). Ładne twarze wychodzą ci tylko z profilu - spróbuj coś z tym zrobić...

Napisano
  • Autor

Chce dodac jeszce jakies upiory i oczywiscie naszego zbawiciela.. Na ręce