Napisano 23 Luty 200520 l Niedawno zaczalem szkicowac i chce zrobic nastepny krok malowac farbami. To sa moje niektore szkice - ocencie sami.
Napisano 23 Luty 200520 l Calkiem fajne. Masz malarska kreske. Pomysły tez mi sie podobaja. Rysuj i maluj dalej. Powodzenia.
Napisano 24 Luty 200520 l Witaj smutek i niepokój wyrazaja te prace,ale technika i kreska na dobrej drodze myśle:)
Napisano 24 Luty 200520 l Autor Jak cos naszkicuje to zamieszcze. Malowac farbami bede dopiero niestety w wakacje bo teraz czeka na mnie matura (ale juz mam plany). Maluje na kartce w kratke bo zazwyczaj szkicuje w szkole na wolnych godzinach.
Napisano 26 Luty 200520 l Autor Ocencie je naszkicowalem to bez kartki w kratke wczoraj a druga chyba tydzien temu.
Napisano 27 Luty 200520 l pierwsza praca- to jakiś wyraz niezindentyfikowanych emocji myśle,ciężko tu napisać coś więcej lub ocenić.Myśle ze takie robienie "wyczesów"(w sensie cieniowania ,i sie w tym i tylko tym lubowania)jest bez sensu .Ubrałbym to w coś. druga- tu już jest lepiej,proporcje ręki sa chyba w porządku mi się przynajmniej podobają;)w ogóle ta ręka jest ok także pod względem cieniowania.szkoda że nie skończony ten szkic.Ta pracka jak na razie mi sie najbardziej z Twoich w ogóle podoba Dawaj dalej!:)
Napisano 27 Luty 200520 l Mutanty jak mutanty :). Ładne twarze wychodzą ci tylko z profilu - spróbuj coś z tym zrobić...
Napisano 8 Marzec 200520 l Autor Chce dodac jeszce jakies upiory i oczywiscie naszego zbawiciela.. Na ręce