rly Napisano 24 Luty 2005 Napisano 24 Luty 2005 Robie teraza taki szybki projekcik dla moich znajomych.Młode małzeństwo także narazie chca miec wizualizacje (za darmo:( cholerka) zeby mieli czym oko nacieszyc
polka dot Napisano 24 Luty 2005 Napisano 24 Luty 2005 fajny renderek ale chyba jakos tak ciasno i kafelki za duze ;) co to za cyrk z czerwonymi panelami pod drzwiami? ;> pozdro
Chalek Napisano 24 Luty 2005 Napisano 24 Luty 2005 Fajne, ale coś tu jest nie tak ze światłem, zwłaszcza na ostatnim renderku.
MareG Napisano 24 Luty 2005 Napisano 24 Luty 2005 Ewidentnie na ostatnim renderku - światło out of control! I obnażyło się złe wykonanie tudzież brak rozgraniczenia materiałów: płytka / fuga. ---- jednak jak na pracę "za darmo" - poziom zdecydowanie wystarczający! Pozdrawiam
rly Napisano 24 Luty 2005 Autor Napisano 24 Luty 2005 Tak sie zlozylo ze ostatnia prac jest pierwszym renderm jaki wykonywalem probowal jeszcze IES ale cos ich nie moge opanowac z gory dziekuje jezeli kts mi wytlumaczy jak w systemie metrycznym z jednostkami w cm dobze dobrac parametry.Co do plytek,aa masz racje ale potraktujcie to jako WIp bo jeszcze sie troche pozmienia drewno tez bedzie w jednolitej tonacji
Wielka_Siostra Napisano 21 Marzec 2005 Napisano 21 Marzec 2005 Widać, że dzwoni, ale nie wiadomo, w którym kościele;-) Moim zdaniem nalezałoby wywalić jakieś 80% płytek i dać je tylko tam, gdzie to niezbędne (umywalka, za wc, za prysznicem, grzejnikiem moze). Wartoby rzucić może jeszcze jakiś drobny element dekoracyjny, np, półwałek ceramiczny, ewentulanie powtórzyć drewno (półki?). Tyle ze drewno ponoć ostatnio nietrendi jest;-) No ale jeśli już dałeś je jako blat pod umywalkę to myślę, że już grzech popelniony i możnaby go dać troszkę więcej. Za mało półek koło umywalki na "duperszwance", ogólnie za mało mebli;-) Grzejnik wypadałoby dać "trochę" wyżej. Oświetlenie do bani i nie przyjmuję usprawiedliwień, że to za darmo;-) Pzdr
KNYGHU Napisano 21 Marzec 2005 Napisano 21 Marzec 2005 Grzejnik dalbym wyzej i taki zeby jeszcze jakis recznik dalo sie powiesic. a co z tym miejscem przy wc-cie? Ja bym dal tam umywalke bo w tym kacie przy dzwiach troche ciasno i nieefekty(o)wnie
MOTHMAN Napisano 21 Marzec 2005 Napisano 21 Marzec 2005 ... i mozna oberwać drzwiami od wchodzącego(cej) ; )
KNYGHU Napisano 22 Marzec 2005 Napisano 22 Marzec 2005 drzwiami to raczej nie oberwiesz w polskim prawie: drzwi od lazienku powinny otwierac sie do zew.
MOTHMAN Napisano 10 Kwiecień 2005 Napisano 10 Kwiecień 2005 KNYGHU - racja ... ale palnąłem ... wybaczcie, czasami paple bez sensu
Rekomendowane odpowiedzi