Grom Napisano 25 Luty 2005 Napisano 25 Luty 2005 Mam problem z zrobieniem włosa i nie wiem jak go rozłożyć na powieszchni np głowy czytałem kilka tutoriali ale nie moge ich zbytnio zrozumiec plz pomocy :)bede wsdzieczny za odpowiedz pomocy wymodelowałem glowe i chce ja jakoś przyozdobic dzieki za informacje mam jeszcze jedno pytanie czy plugin jak go bede mial w swoich rekach on sie sam zainstaluje i polaczy sie z maxem czy trzeba go jakoś uruchomic ???? aha czy plugina moge sciagnać kaza nie chce tych włosów animować wystarczy zeby były jako stały obiekt dzieki za rady ;D
AGmakonts Napisano 25 Luty 2005 Napisano 25 Luty 2005 proponuje plugin shaghair lub shagfur są one niestety platne ale shagfura chyba było kiedyś demko
Bacry Napisano 27 Luty 2005 Napisano 27 Luty 2005 ornatrix jest chyba nie całkiem komercyjny i całkiem dobry
Ania Napisano 27 Luty 2005 Napisano 27 Luty 2005 ornatrix teraz juz jest komercyjny, jest siedmiodniowa wersja probna, i byc moze jest jeszcze gdzies wersja beta, w moim mniemaniu bardzo niestabilna. oprocz tego program dobry.
razor Napisano 4 Marzec 2005 Napisano 4 Marzec 2005 Napisz czy chesz je animować ! Bo bez pluginów to animowane włosy to można particlami wymotać. Nie animowane to już zalezy jak bardz realistycznie mają wyglądać bo mogą być to albo pojedyncze spiline albo kilka warstw tekstur włosów z mapami opacity.
Rekomendowane odpowiedzi