Gość styczny Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 dopiero będzie batmobil jak sie wyśpie a teraz ide se zapalić i spać albo kawe pić łooooooooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość styczny Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 jednak nieposzedłem jeszcze spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczupal Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 narazie to dziwnie wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 tez kiedys chcialem zrobic batmobil;)ale niechcialo mi sie zycze powodzenia i czekam na wiecej pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość styczny Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 niewiele więcej ale coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość styczny Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 to jest moje pierwsze auto które robie w 3d więc narazie sie bawie sam wiem że są tam błędy i wiem gdzie ale narazie dąże aby skończyć ten modej zgrubsza a puźniej będe sie bawił w detale i siatke z dokładnością do 0.001 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GurzyN84 Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 a batmana dorobisz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość styczny Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 no jasne Batmana, Robina, Jakera, tą kocice, ale niewiem czy sie zmieści ten pingwin do auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GurzyN84 Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 pingwina na przyczepce albo na dach dziada! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość styczny Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 lepiej na maske to mu dupe przeczepie śmigiełkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość styczny Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 niestety niebęde kontynuował w najbliższym czasie tego modelu ale może kiedyś skończe albo zaczne od nowa i lepiej, wstawiam ostatni renderek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość styczny Napisano 28 Luty 2005 Share Napisano 28 Luty 2005 Jednak zaczołem od nowa ale troche inaczej. Chciałbym zrobić ten pojazd z odpowiednią do tego ilością poly tak aby było widać staranne wykonane zaokrąglenia, jednak mam wachania co do nowych edge, niewiem czy terz te linie, które teraz zrobiłem są odpowiednie.Bardzo bym prosił o rady związane z tym co napisałem powyżej. Co do poprzedniego modelu stosowany był tam modyfikator meshsmooth a w tym modelu niechciał bym z niego korzystać lecz kształt będzie w miare podobny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość styczny Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 Widze że niemażadnych komentarzy... :[................ a i ktoś sie już pytał jak zrenderować vray'em żeby niebyło widać tego loga po lewej u góry może ktoś podpowie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajrusx Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 no ten drugi model całkiem całkiem, o vrayu nic nie wiem bo nie korzystam, tylko na takim dziwnym pieniążku leży ten batmobajl, to groszówka czy złocisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość styczny Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 zrobiłem taki renderek i chodzi mi oto czemu te krawędzie są tak dziwnie wyglądają jedne takie ostre a drugie jak by ich niebyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczupal Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 wytlumacz dokladnie o co Ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość styczny Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 już wiem o co chodziło (wygładzenie) mam kolejne pytanie jak prosto i szybko uporać sie z tymi krzywymi prostokątami (niechce aby były widocznie dzielone) na szybie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość styczny Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 jeszcze niewiem do końca jak zrobie przód ale napewno mniej więcej tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 eee ale szybki jesteś(przystopuj) 1.material to zaznacz fajną zakładką z napisem 2-sided 2.pokazuj jak zrobisz wieksze postępy (prosze) 3.czy ten eee wylot na silnik to wyciałeś tube sposobem boolean? 4.ten pierwszy batmobil wyglądał chyba nieco innaczej dobrza zaczęty model, Bruce.W był by dumny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 troszke dziwny ten batmobil ale mam nadzieje że cos się z tego wykluje czekam na kolejne większe updejty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 planujesz to skonczyc jako low czy hipoly ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość styczny Napisano 6 Marzec 2005 Share Napisano 6 Marzec 2005 tak będzie wyglądała maska ostateczna wersja (bez świateł narazie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Marzec 2005 Share Napisano 6 Marzec 2005 troche krzywa........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość styczny Napisano 6 Marzec 2005 Share Napisano 6 Marzec 2005 troche ją zmieniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 6 Marzec 2005 Share Napisano 6 Marzec 2005 moze zacznij od jakichs prostszych modeli? przerob tutoriale, poznaj dokladnie poly-modeling a na pewno bedzie Ci latwiej, boje sie az prosic o siatke modelu :/, ale lepiej ja daj bo masz mase bledow...keep working :) PS. temat pracy ciekawy pzdr EDIT: dopiero teraz widze siatke, sorx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczupal Napisano 6 Marzec 2005 Share Napisano 6 Marzec 2005 Zgadzam sie z thudem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 6 Marzec 2005 Share Napisano 6 Marzec 2005 w miejscu czerwonego koleczka siatka jest strasznie krzywa (chyba ze tak batmobil ma - nie wiem, przypuszczam ze tez ta krzywizne zauwazyles ;p), poza tym poczytaj o laczeniu vertexow oraz przygladnij sie topologii siatek modeli z tutoriali, bo powinienes u siebie kilka razy cut'em pociagnac zobacz na http://www.3dtotal.com tutorial o modelowaniu Fiata 500, naprawde dobry, polecam (nie pierwszy raz na tym forum :)) pzdr EDIT: sory za jakosc obrazka, ale mialem pod reka tylko Paint'a :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jens Napisano 6 Marzec 2005 Share Napisano 6 Marzec 2005 szperajac po necie natrafilem na to: moze ci to pomoze jakos :) a tak wogole to twoj batmobil zapowiada sie calkiem niezle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość styczny Napisano 7 Marzec 2005 Share Napisano 7 Marzec 2005 ja mam zamiar zrobić troszke inny coś ala proste sportowe auto z silnikiem z samolotu,niechce zgapiać od innych ten batmobil musi sie wyróżniać ale puki co zerkne na pare tutków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Marzec 2005 Share Napisano 7 Marzec 2005 styczny--> masz jakies blueprinty batmobila??bo wiem ze sa na smcars (ale stary batmobil) keep going:D:D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi