Napisano 26 Luty 200520 l Witam No i sie zaczelo, razem z peteresem po krotkiej rozmowie doszlismy do wniosku ze chcemy sie zmierzyc w tej malej lecz tresciwej bitwie ;) dwie osoby, dwa rozne softy i kazdy znas uwaza ze jego soft jest lepszy od drugiego... ;) Temat jaki sobie wybralismy doslownie w locie to 'Życie w cartonowym świecie "Star Wars"' czyli zrobienie krotkiej kreskowkowej animacji ktora ma przedstawiac caly swiat, otoczenie, itd. w ktorym tetni zycie... czas animacji to okolo 30-60s... termin calej bitwy okolo 6 miesiecy(od dzis) ztym ze moze sie lekko przeduzyc... ;) Soft ktory sobie narzucilismy to: peters: Lightwave 3D, MODO, After Effects, Photoshop chojrak: Alias Maya, Digital Fusion, Photoshop ...jak ktos chce sie dolaczyc do bitwy to zapraszamy ;) Pozdrawiam.
Napisano 26 Luty 200520 l zaczelo sie :) ... mysle ze damy rade, no i zapraszamy do udzialu w bitwie pozdr. p. edit: jak by byly jakis pytania odnosnie tematu bitwy to prosze sie zglaszac ;) ja jestem pomyslodawca ;)
Napisano 26 Luty 200520 l WOW pierwsza minibiwoanimacja:D no bardzo jestem ciekawy pierwszyraz widze zeby bitwa byla rozgrywana na innym sofcie niz max(zawesze chociaz jedna osoba miala maxa) czekam na pierwsze modele testy i wkoncu animacje zycze ogromnego szczescia powodzenia i dotrwania do konca:D:D pozdro