Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Od jakiegos czasu zagladam, wiec moze wreszcie cos od siebie pokaze :)

To kilka tygodni temu zrobilem, teraz niemam zabardzo czasu na modelowanie, proboje animacje zalapac.

• Odpowiedzi 16
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Originally posted by SiD

Bardzo aldna , powiedz mi jak osiagnołes to swiatło ?? z okna po lewej ?

Dzieki :)

Tak, cala komnata sklada sie z 6 prawie identycznych czesci, w tym 6 \"okien\".

Swiatlo to Spot z Shadow Map, Volume Light i troche zabawy z Far i Near Attenuation.

Napisano

Hehe...nie no..wampira niema :D Scene wziolem ze scenariusza do bajki \"Freaky Stories\", akcja sie dzieje w opuszczonym miescie wampirow i tylko grupka dzieci byla wiec ich nie modelowalem.

Co do cegiel, zadna nie wisi w powietrzu, ale przyznam ze to byla taka proba oszukania braku textur. Poprostu sciany byly nudne i mosialem jakos je ozywic :)

i dzieki za komentaze :) Zawsze to milo uslyszec od ludzi co wiedza co sie dzieje :D

Napisano

wszystko niby ladnie ale co to za wampir ktory instaluje w swoim pomieszczeniu mieszkalnym wielkie okno ze swiatlem dziennym [rotfl2]

pozdrawiam

Napisano
Originally posted by fishaa

wszystko niby ladnie ale co to za wampir ktory instaluje w swoim pomieszczeniu mieszkalnym wielkie okno ze swiatlem dziennym [rotfl2]

pozdrawiam

heehe, racja :) no ale, jak pisalem, miejsce jest ze scenariusza, gdzie kamera zbliza sie do tej komnaty ( ktora jest w jakiejs wierzy) i zaglada przez okno :)

To bajka dla dzieci wiec pewnie nie przywiazali uwagi ;/

Dzieki za komentarze :D

Napisano

Czy przypadkiem te smugi czarne (szare?) na promieniu światła to nie efekt błędnego engine renderingu? Wygląda to zbyt regularnie, jak na zamierzony efekt \"postrzępionych przez kraty smug światła\". Miałem kiedyś z tym podobne historie. Pozdrawiam [co?]

Napisano
Originally posted by mORPH

Pytanko:

Na jakiem sprzęcie to robiłeś???

1.2 Athlon, 512 DDR266, Radeon 9500 Pro

staruszek... :)

Napisano
Originally posted by mORPH

Nie no nie przesadzaj. Zawsze możęsz troszke procka podkręcić :D

nie z ECS K7S5A :D

no..da sie...juz dochodzilem do 1.4Ghz na zmodyfiokowanym BIOS...ale mosialem teraz normalny BIOS wstawic bo tamten powodowal bledy w RAM :)

niedlugo kupie nowa plyte to bedzie lepiej .. juz 1GB DDR333 czeka na nia w szufladzie :D

ale 1.2 czy 1.4 to zadna roznica jak na szkolnych 1.8ghz P4 tez ledwo da sie robic moj model Spawna ( w WIP jest post) ..cos jest nie tak ze splinami, po polaczeniu reki do ciala zwalnia jak szalony...ale jak sa osobno to jest ok.

Napisano

Wow tego 1gb ramu w szufladzie to ci chłopie zazdroszcze :D

Ja mam tylko 640 i to w kompie ....

:D

A na powaznie to po zmianie płyty głównej zyskasz na wydajności. Procek chcesz zmieniać też???

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności