Traitor Napisano 28 Luty 2005 Napisano 28 Luty 2005 Hej Takie cos naskrobalem. http://www.traitor.republika.pl/lodka_bols.htm Jak wam sie widzi? Pozdro
Marcin Napisano 28 Luty 2005 Napisano 28 Luty 2005 swietne rzeczy robisz tym scanlinem panie Traitor ;] chyba masz do tego sentyment ;] tak szukalem przez 10 min jakiegos bledu ... jakiegos pojedynczego buga ... no i nic ;] perfecto ... tylko napisz o tym cos wiecej ... ile to skrobałes ... jakis mejking łof ;]
polka dot Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 mnie sie cholernie podoba sam statek ;) i te palmy tez - trzymaja klimat pracy ;) pozdro
Rascal Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 Kolejna przyjemna pracka po kominku, calkiem fajnie stylizowane na bajkowy klimat.
Kyok Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 Cud, miód i łódeczka :D -a oświetlenie hipnotyzujące - jakoś się tak uspokoiłem i rozmarzyłem patrząc na twoja prace :)
MareG Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 Wykonanie - oczywiście PRO! Chociaż tyle tam wszystkiego i jest nieco płasko. Np. nie czuć głębi pomiędzy ławką / schodami, a rufą statku przez co trudniej wyłapać co tu jest co - że tak to ujmę. Dalsze plany można by nieco zawoalować. Kadr zdecydowanie nie ten - tu się prosi pion i to na szerokim kącie - podkreślił byś lekko wydumaną wielkość statku, złamany maszt byłby takim łącznikiem stąd aż -----> tam (ląd ----> łódź). Wiem - działa tu moje własne widzenie świata i zamykanie w kadry wszelkich ciekawych obrazów - to też, tak właśnie bym to widział :) Jednak praca pod pewnymi względami jest bardzo efektowna! Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi