saygon Napisano 1 Maj 2003 Napisano 1 Maj 2003 tak sobie przegladam forum i widze że wiele ludzi wrzuca kilka soich odpowiedzi pod rzad( pomijam tu jak dodawane są jakieś zdjęcia do każdego itp.) ale pisanie np 3 postów w małych odstępach czasu po sobie,a wręcz tuz po sobie jest tylko rozciąganiem topicku i conajmniej denerwujące. tym samym przypominam o opcji edit.
Phantom Napisano 11 Maj 2003 Napisano 11 Maj 2003 hahahahaha...[lol2] no comment...mi to nie przeszkadza akurat :D
Bar_hunter Napisano 11 Maj 2003 Napisano 11 Maj 2003 nie widze w tym nic smiesznego, mnie tez to denerwuje - prawda ze czasami jakas mysl moze przyjsc juz po napisaniu posta ale od tego jest edit ...
adek Napisano 12 Maj 2003 Napisano 12 Maj 2003 to fakt. Zauważyłem to ,że mało kto (oprócz moderatorów) używam opcji EDIT.
MeG Napisano 12 Maj 2003 Napisano 12 Maj 2003 mi to sumie nie przeskadza jedyne co do podwojne tematy tu i owdzie ... anietylko moderatorzy edytuja swoje posty wiekszosc to robi /tak mysle/
Sharp Napisano 13 Maj 2003 Napisano 13 Maj 2003 a mnie to wkurza, takie specjalne nabijanie sobie postów...przeciez to bez sensu...ja maxymalnie rozkładalem jakąs rzecz na dwa posty ale dlatego ze wyraznie sie od sibie roznily i zeby ktos lepiej zwrocil uwage na ten drugi post ale niewazne......zasmiecac sobie temat 5 postami, gdzie ktos chce powiedziec tylko ze cos tam,cos tam, tzn to co mozna napisac w jednym zdaniu:)........ech.........ale trudno..... na szczescie sporo osob oprocz moderatorow uzywa edita :D ale i sporo nie...:(
sikham Napisano 18 Maj 2003 Napisano 18 Maj 2003 ale czasami nie da się wyedytować poprzedniego posta ponieważ straci on sens mi osobiście nie przeszkadza że na jakimś topicku jest dużo postów :]
saygon Napisano 19 Maj 2003 Autor Napisano 19 Maj 2003 Originally posted by sikham ale czasami nie da się wyedytować poprzedniego posta ponieważ straci on sens ??????????????????????????????? jakto straciłby sens??? przez dopisanie???
MeG Napisano 19 Maj 2003 Napisano 19 Maj 2003 hä ??? nie straci sensu bo jak ??? nie rozumiem hmm wyjasnij to ...
MeG Napisano 19 Maj 2003 Napisano 19 Maj 2003 sikham bo to co mowi nie jest zbyt jasne ... w ktorym to momrncie pry edycji / dopisaniu zdania do postu straci on sens ..
Phantom Napisano 25 Maj 2003 Napisano 25 Maj 2003 sikham poprostu tak lubi...cały jego topic jest w postach...popatrzcie w statsy...:D Męczy Opelka od 1/2 roku....:D
Rekomendowane odpowiedzi