Napisano 1 Maj 200321 l tak sobie przegladam forum i widze że wiele ludzi wrzuca kilka soich odpowiedzi pod rzad( pomijam tu jak dodawane są jakieś zdjęcia do każdego itp.) ale pisanie np 3 postów w małych odstępach czasu po sobie,a wręcz tuz po sobie jest tylko rozciąganiem topicku i conajmniej denerwujące. tym samym przypominam o opcji edit.
Napisano 11 Maj 200321 l nie widze w tym nic smiesznego, mnie tez to denerwuje - prawda ze czasami jakas mysl moze przyjsc juz po napisaniu posta ale od tego jest edit ...
Napisano 12 Maj 200321 l mi to sumie nie przeskadza jedyne co do podwojne tematy tu i owdzie ... anietylko moderatorzy edytuja swoje posty wiekszosc to robi /tak mysle/
Napisano 13 Maj 200321 l a mnie to wkurza, takie specjalne nabijanie sobie postów...przeciez to bez sensu...ja maxymalnie rozkładalem jakąs rzecz na dwa posty ale dlatego ze wyraznie sie od sibie roznily i zeby ktos lepiej zwrocil uwage na ten drugi post ale niewazne......zasmiecac sobie temat 5 postami, gdzie ktos chce powiedziec tylko ze cos tam,cos tam, tzn to co mozna napisac w jednym zdaniu:)........ech.........ale trudno..... na szczescie sporo osob oprocz moderatorow uzywa edita :D ale i sporo nie...:(
Napisano 18 Maj 200321 l ale czasami nie da się wyedytować poprzedniego posta ponieważ straci on sens mi osobiście nie przeszkadza że na jakimś topicku jest dużo postów :]
Napisano 19 Maj 200321 l Autor Originally posted by sikham ale czasami nie da się wyedytować poprzedniego posta ponieważ straci on sens ??????????????????????????????? jakto straciłby sens??? przez dopisanie???
Napisano 19 Maj 200321 l sikham bo to co mowi nie jest zbyt jasne ... w ktorym to momrncie pry edycji / dopisaniu zdania do postu straci on sens ..
Napisano 25 Maj 200321 l sikham poprostu tak lubi...cały jego topic jest w postach...popatrzcie w statsy...:D Męczy Opelka od 1/2 roku....:D