Amrun Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 Hej... Jak skompresować avika, bo 30 sek animki prosto z mayi zajmuje mi 1g ;/, a to lekka przesada, nie mam wogole doswiadczenia z zapisem łobrazków ruchomych ;), wiec help mi plis... pzdr...
Dor Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 Możesz go wrzucić do Virtual Duba i tam zmienić kompresję
Bhaal Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 możesz zapisać animke do TIFFów i w powiedzmy After Effects złożyć program i dać kompresje na DIVXa
streaker Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 Bhaal -> ale jaki to ma sens, ma facet animke jako uncompressed, najprosciej jest do virtualduba i copresowac do divx'a xvid'a mov'a czy czego tam zechce, bo darmowy i swietnie sie do tego celu nadaje.
Amrun Napisano 4 Marzec 2005 Autor Napisano 4 Marzec 2005 niom... danke.... virtual dub raczej spelni zadanie chociaz ciagle jakies bledy ze format nie taki, ze kompresja za mala... ale dam rade... co do after effects to tak chcialem z pojedynczymi klatkami ale za cholere nie wiem jak je automatycznie tam ustawic po sobie... bo recznie przestawiac 5k klatek to troszku meczace ;] ...a narazie nie mam czasu sie zaglebiac w program tylko trzeba skonczyc ;]... jakby ktos sypnal rada co do tego to bede wdzieczny co ja bym bez was zrobił ;P dzieki pzdr...
Tomek Kosiorek Napisano 4 Marzec 2005 Napisano 4 Marzec 2005 w opcji import footage(czy jak ona sie zwie zanzacz sequence -taki maly kwadracik slabo widoczny na panelu dialogowym
Amrun Napisano 5 Marzec 2005 Autor Napisano 5 Marzec 2005 dzieki ...juz mniej wiecej mam pojecie co i jak ... pzdr...
Rekomendowane odpowiedzi