Napisano 1 Marzec 200520 l Hej... Jak skompresować avika, bo 30 sek animki prosto z mayi zajmuje mi 1g ;/, a to lekka przesada, nie mam wogole doswiadczenia z zapisem łobrazków ruchomych ;), wiec help mi plis... pzdr...
Napisano 1 Marzec 200520 l możesz zapisać animke do TIFFów i w powiedzmy After Effects złożyć program i dać kompresje na DIVXa
Napisano 1 Marzec 200520 l Bhaal -> ale jaki to ma sens, ma facet animke jako uncompressed, najprosciej jest do virtualduba i copresowac do divx'a xvid'a mov'a czy czego tam zechce, bo darmowy i swietnie sie do tego celu nadaje.
Napisano 4 Marzec 200520 l Autor niom... danke.... virtual dub raczej spelni zadanie chociaz ciagle jakies bledy ze format nie taki, ze kompresja za mala... ale dam rade... co do after effects to tak chcialem z pojedynczymi klatkami ale za cholere nie wiem jak je automatycznie tam ustawic po sobie... bo recznie przestawiac 5k klatek to troszku meczace ;] ...a narazie nie mam czasu sie zaglebiac w program tylko trzeba skonczyc ;]... jakby ktos sypnal rada co do tego to bede wdzieczny co ja bym bez was zrobił ;P dzieki pzdr...
Napisano 4 Marzec 200520 l w opcji import footage(czy jak ona sie zwie zanzacz sequence -taki maly kwadracik slabo widoczny na panelu dialogowym