Yamakasi Napisano 3 Marzec 2005 Napisano 3 Marzec 2005 A mnie sie nic oprocz napisu "AutoCAD + 3ds max" nie wyswietla :)
Sajrusx Napisano 3 Marzec 2005 Napisano 3 Marzec 2005 nie no stary zaszalałeś widać nawet nagiąłeś pracaka, niektóre materiały nawet ciekawe jak...modelowanie jak to w autocadzie, kanciaste, ale modelowanie w autocadzie 3d modeli jest chyba trudne zakraczyście, hmm...no kula kula...
AGmakonts Napisano 3 Marzec 2005 Napisano 3 Marzec 2005 ciekawe fajny przekruj podoba mi się chociaż jestem ciekaw jakby to wyglądało od środka:)
Yamakasi Napisano 4 Marzec 2005 Napisano 4 Marzec 2005 no calkiem calkiem .. stworzy teraz taka mala animacje ukazujaca dzialanie tego oto sprzetu :D .. Pozdrawiam
polka dot Napisano 4 Marzec 2005 Napisano 4 Marzec 2005 jezeli zalozeniem pracy mial byc sam model to brawo :D a jezeli nie to tekstury materialy i swiatlo do poprawy ;)
Gość Raul Vargas Napisano 4 Marzec 2005 Napisano 4 Marzec 2005 proszę o szczegóły.. co, gdzie i jak.. jest nie tak jak powinno (założeniem była wizualizacja projektu przekładni) dzięki za komentarze
RA Napisano 5 Marzec 2005 Napisano 5 Marzec 2005 hmmm... jako ze zalozeniem byla "wizualizacja projektu przekładni" to chyba lepiej byloby to przedstawic poprostu w Cadowskich kolorkach, czyli takich w jakich model zostal stworzony. Wydaje mi sie ze wtedy praca bylaby bardziej klarowna i przemawiajaca, zwlaszcza jezeli byla np. oceniana przez osoby starsze, nie mogace sobie poradziec z natlokiem kolorow i zaciemnieniem (ostatnia dygresje skreslic w razie potrzeby :>). A co do samego modelu to bardzo ciekawie to wyszlo choc chcialbym zobaczyc printskrina z Cada. pozdrawiam
y2d Napisano 5 Marzec 2005 Napisano 5 Marzec 2005 RA: wlasnie pracuje w firmie, w ktorej m.in. mam za zadanie wizualizowac modele z cad/cam'ow, bo szef jest zdania, ze maja wygladac realnie/atrakcyjnie a nie jak ten shit zielono czerwono niebieski prosto z cad'a. poza tym ludzie starsi nie starsi - bez roznicy, powiem, ze ludzie starsi tez poznaja sie na jakosci, i bardziej im sie sposoba dobrze oteksturowany model, niz jakies klocki lego pozdrawiam
Gość Raul Vargas Napisano 5 Marzec 2005 Napisano 5 Marzec 2005 jest mi wstyd z powodu jakości tych zrzutów :\
Rekomendowane odpowiedzi