Fira Napisano 4 Marzec 2005 Napisano 4 Marzec 2005 Troszkę historii :) Praca z liceum, temat: "ja za sto lat", technika: rapitograf/cienkopis
Abadon Napisano 10 Marzec 2005 Napisano 10 Marzec 2005 ZAr.... a wogle to brak słow.... TAK MI SIĘ PODOBA .... super , swietne i wogle :-P
sayonerka Napisano 10 Marzec 2005 Napisano 10 Marzec 2005 Chlopie ale zaczynasz robic zamieszanie na forum, juz nawet znalezli sie tacy co za Ciebie wyjsc chca ;) Mam nadzieje ze skusisz sie na jakas wojne 2d i bedziemy mogli poobserwowac Twoja prace, bo talentu to bys mogl nieco porozdawac ;) Pozdrawiam!
Drakula Napisano 11 Marzec 2005 Napisano 11 Marzec 2005 nie bede komentowal pracy bo nie chce przeklinac :P co to jest rapitograf?
Fira Napisano 11 Marzec 2005 Autor Napisano 11 Marzec 2005 Taki cienkopis, do którego możesz dolewać tusz:)
Paul_PL Napisano 11 Marzec 2005 Napisano 11 Marzec 2005 Bardzo fajny rysuneczek(podobnie jak szkice chłopaczka) ,tyle ,zę kompletnei nei mam pojęcia o co w nim chodzi.Nie iwem nawet co to jest to po lewej stronie...jakaś kula ognista ,czy co? Trochę nieczytelny jest ten obrazek(ew. ja jestem głupi co też pewnie ma wpływ)
Ferdkowaty Napisano 11 Marzec 2005 Napisano 11 Marzec 2005 Chciałbym też tak wspaniale umieć rysować a ja tylko w 3D potrafie rzeźbić.Praca jest wyśmienita!
0-Arh+ Napisano 11 Marzec 2005 Napisano 11 Marzec 2005 Taki cienkopis, do którego możesz dolewać tusz:) Przesłuchania ciąg dalszy... Firma? Grubość? Używasz oryginalnego tuszu? ;) Z góry dziekuję za odpowiedź.
Siegmar Napisano 12 Marzec 2005 Napisano 12 Marzec 2005 KONKRET ... bardzo mi sie podoba ... jestem pod wrazeniem
Rekomendowane odpowiedzi