Fira Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 Troszkę historii :) Praca z liceum, temat: "ja za sto lat", technika: rapitograf/cienkopis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 swietne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 zero niepotrzebnych kresek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 Fawking brillllllllliant!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abadon Napisano 10 Marzec 2005 Share Napisano 10 Marzec 2005 ZAr.... a wogle to brak słow.... TAK MI SIĘ PODOBA .... super , swietne i wogle :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Burnet Napisano 10 Marzec 2005 Share Napisano 10 Marzec 2005 o jaaaa super :D pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sayonerka Napisano 10 Marzec 2005 Share Napisano 10 Marzec 2005 Chlopie ale zaczynasz robic zamieszanie na forum, juz nawet znalezli sie tacy co za Ciebie wyjsc chca ;) Mam nadzieje ze skusisz sie na jakas wojne 2d i bedziemy mogli poobserwowac Twoja prace, bo talentu to bys mogl nieco porozdawac ;) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 nie bede komentowal pracy bo nie chce przeklinac :P co to jest rapitograf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fira Napisano 11 Marzec 2005 Autor Share Napisano 11 Marzec 2005 Taki cienkopis, do którego możesz dolewać tusz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul_PL Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 Bardzo fajny rysuneczek(podobnie jak szkice chłopaczka) ,tyle ,zę kompletnei nei mam pojęcia o co w nim chodzi.Nie iwem nawet co to jest to po lewej stronie...jakaś kula ognista ,czy co? Trochę nieczytelny jest ten obrazek(ew. ja jestem głupi co też pewnie ma wpływ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferdkowaty Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 Chciałbym też tak wspaniale umieć rysować a ja tylko w 3D potrafie rzeźbić.Praca jest wyśmienita! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0-Arh+ Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 Taki cienkopis, do którego możesz dolewać tusz:) Przesłuchania ciąg dalszy... Firma? Grubość? Używasz oryginalnego tuszu? ;) Z góry dziekuję za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 12 Marzec 2005 Share Napisano 12 Marzec 2005 KONKRET ... bardzo mi sie podoba ... jestem pod wrazeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi