Napisano 1 Maj 200321 l nudy nocy wczorajszej:) ps. naprawde nie wiem skad wzialem tak oryginalny pomysl:o
Napisano 1 Maj 200321 l no fajnie fajnie tylko ciut za malo plastikowy jest ten zenit ;d wygloda bardziej jak z plasteliny - wina gi ;\\
Napisano 1 Maj 200321 l super pol mi sie podoba mam do ciebie pytanko bo tez chcialem sobie jakis dlugopis zrobic ale wyszlo ze zrobilem olowek ;) robiles za pomoca cylindrow i potem meshmoot??
Napisano 2 Maj 200321 l Autor no model jest prosciutki, nie liczac tej czesci z wygrawerowanym napisem \"zenith\" to tylko 6 cylindrow lekko \"stuningowanych\"...wiekszosc z nich jest bez zadnego wygladania...wrzuce dzis albo jutro siatke to zobaczysz jak to wyglada...
Napisano 2 Maj 200321 l Autor dzieki...w sumie nie wiecej niz 3h razem z materialami, swiatlem i renderem:)
Napisano 3 Maj 200321 l Witam Jako ze robimy sobie z Polem takie male bitwe miedzy soba...i ostatnia z nich byl Zenit, to i ja postanowilem zamiesci swojego zenitka :) (wszelkie podobienstwa przypadkowe) :)