Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Dawno mnie tu nie było...

Oto mój kosmiczny badziew ;) , jest troche low poly ale to nic, potem planuje zrobić tzw. statek matke, który będzie takie badziewia transportować.

Piszcie swoje uwagi, odrazu pisze, że żadko tu będe - mam mało czasu na maxa, wiecie szkółka i te sprawy :/

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

no coś widze że jakoś wam sie nie podoba... aż jeden post.

kańciasty jest i prawdopodobnie będzie do końca ponieważ nie ma być na pierwszym planie i ma być mały to chyba nie musi mieć dużo poligonów

poniżej zrobiłem pare działek... i to by było na tyle

pozdr

Napisano

Hmm... takie łaty u kadłuba(u?)to technolgii kosmicznej nie przypominają, ale jest fajnie. Pracuj dalej. Renderujesz czym ??

Napisano

No i skoro nie ma powietrza to nie ma światła wolumetrucznego mi się zdaje. No chyba ze właśnie wydmuchują aliena.

A tak na serio to render 2 w ostatnim poście jest w miarę Ok. gorzej z pierwszym – zbyt nudny ten błękit na dole wydaje mi się trochę tandetny, a to brzozowe co wokół wyloty światła znacząco odbiega charakterem od reszty i w żaden sposób się z tego nie tłumaczy

Pozdrawiam

Napisano

E tam ciekawy pomysł ze światłem. To że w kosmosie i nie ma wolumetrycznego światła to nic. Przecież to może być jakaś nieznana nam technologia :). Ja bym tylko jednak poprawił teksturke kadłuba z tego połatanego na jakiś w podobnym odcieniu ale jednolity, jak karoseria, będzie lepiej wyglądało.

Napisano
  • Autor

dobrze mówisz gacu - w końcu to ufo nie :)

a co do zmiany textury... zobaczymy

shi to co tam okresliłeś jako brzozowe to miała być jakaś elektroniczna tekstura tylko źle wyszła przez światło bo na wyczucie wstawiłem dwa omni i tyle :)

postaram sie coś z tym zrobić

pozdr

Napisano

Kurcze nie miało być brzozowe tylko brązowe ; >

Nie no wiadomo ze wolumetryczne może być jeśli będzie to dobrze robiło dla pracki, tak chciałem się tylko pomądrzyć : )

Napisano

Troche za bardzo "plastikowe" tekstury... i nie wiem co to jest to brązowe...