Napisano 5 Marzec 200520 l Mam zamiar stworzyć scene - Africa Corps, która przedstawiała by obóz armii Niemieckiej podczas II wojny światowej w Afryce. Narazie zaczynam od podstawowego pojazdu: VW82 - Kubelwagen - wersja pod afryke... (kilka detali się zminia oraz oponki)... Modeluje w Rhino...
Napisano 5 Marzec 200520 l Widze ze wozik jest narazie w stanie surowym wiec dokladniej skomentuje pozniej, ale jak narazie to bardzo fajnie... :) powodzenia zycze...
Napisano 5 Marzec 200520 l Autor oponka jeszcze nie skończona - wrzuciłem ją żeby czymś zapełnić maske :P Modelowanie tego autka/pojazdu to jest nic... - najbardziej boje się tego że jak je skończe to będe musiał nieźle się namęczyć żeby odwzorować warunki atmosferyczne...
Napisano 5 Marzec 200520 l wcale sie nie czepiam :P widze blad wiec o nim mowie ;P enzo a jakie warunki maja w tej scenie byc?
Napisano 6 Marzec 200520 l Autor Piasek-Pustynia - marzy mi się Burza Piaskowa -ale jak będzie to zobaczymy...
Napisano 6 Marzec 200520 l Autor mały update: zrobiłem całe drzwi (pełna blacha,klamki,zamki,i zawiasy) oraz wlew paliwa :P