enzo Napisano 5 Marzec 2005 Napisano 5 Marzec 2005 Mam zamiar stworzyć scene - Africa Corps, która przedstawiała by obóz armii Niemieckiej podczas II wojny światowej w Afryce. Narazie zaczynam od podstawowego pojazdu: VW82 - Kubelwagen - wersja pod afryke... (kilka detali się zminia oraz oponki)... Modeluje w Rhino...
RA Napisano 5 Marzec 2005 Napisano 5 Marzec 2005 Widze ze wozik jest narazie w stanie surowym wiec dokladniej skomentuje pozniej, ale jak narazie to bardzo fajnie... :) powodzenia zycze...
polka dot Napisano 5 Marzec 2005 Napisano 5 Marzec 2005 fajnie ze w rhino robisz :D ale masz bugi w biezniku na oponie ;) pozdro
enzo Napisano 5 Marzec 2005 Autor Napisano 5 Marzec 2005 oponka jeszcze nie skończona - wrzuciłem ją żeby czymś zapełnić maske :P Modelowanie tego autka/pojazdu to jest nic... - najbardziej boje się tego że jak je skończe to będe musiał nieźle się namęczyć żeby odwzorować warunki atmosferyczne...
Predator Napisano 5 Marzec 2005 Napisano 5 Marzec 2005 kome czepiasz sie .... narazie jest ok czekamy na wiecej
polka dot Napisano 5 Marzec 2005 Napisano 5 Marzec 2005 wcale sie nie czepiam :P widze blad wiec o nim mowie ;P enzo a jakie warunki maja w tej scenie byc?
enzo Napisano 6 Marzec 2005 Autor Napisano 6 Marzec 2005 Piasek-Pustynia - marzy mi się Burza Piaskowa -ale jak będzie to zobaczymy...
enzo Napisano 6 Marzec 2005 Autor Napisano 6 Marzec 2005 mały update: zrobiłem całe drzwi (pełna blacha,klamki,zamki,i zawiasy) oraz wlew paliwa :P
Gość User190 Napisano 10 Kwiecień 2005 Napisano 10 Kwiecień 2005 Hmm.. jak narazie nie ma czego komentować - początek niezły ;)
Rekomendowane odpowiedzi