ReflectVision Napisano 6 Marzec 2005 Share Napisano 6 Marzec 2005 moze mi ktos powiedziec / narysowac w wiekszym formacie jak jest polaczona siatka w miejscu zaznaczonym niebieskim kolkiem zeby wyszedl taki efekt jak na 2 obrazku... wydaje mi sie ze w tamtym miejscu jest polaczony chamfer z pojedyncza linią jak to zrobic :/ z gory dzieki ! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 1 Marzec 2008 Share Napisano 1 Marzec 2008 pusherman - jesteś z moich okolic, a robisz taki przypał na forum? :p RV pytał się o to prawie 3 lata temu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 1 Marzec 2008 Autor Share Napisano 1 Marzec 2008 ale ze mnie noob :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalais Napisano 1 Marzec 2008 Share Napisano 1 Marzec 2008 lol, rozbawilo mnie to :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cofis Napisano 1 Marzec 2008 Share Napisano 1 Marzec 2008 niech żyje dobry zapłon ... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 1 Marzec 2008 Share Napisano 1 Marzec 2008 XD! Toi jest po prostu piękne, takie coś zdarza się raz na... trzy lata ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 2 Marzec 2008 Share Napisano 2 Marzec 2008 XD! Toi jest po prostu piękne, takie coś zdarza się raz na... trzy lata ;] Nie, Arti, gravediggerzy zdazaja sie srednio 2 razy na tydzien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pusherman Napisano 2 Marzec 2008 Share Napisano 2 Marzec 2008 poprawiłem swoje błędy, chyba wszystkie. będę patrzył na daty a teraz w ramach pokuty powtórzę trzy razy: forum to nie chat, forum... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 2 Marzec 2008 Share Napisano 2 Marzec 2008 Nie, Arti, gravediggerzy zdazaja sie srednio 2 razy na tydzien. Ja pierwszy raz widzę ;] Ale na pewno rzadko zdążają się, gdy odstęp wynosi 3 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi