little-ninja Napisano 6 Marzec 2005 Napisano 6 Marzec 2005 pamiętacie filmy kabaretów zielonogórskich i całego polskiego zrzeszenia ... no wiec miałem przyjemnosc robienia okładek na dvd (rysunki i lejałcik)do tych filmów ...w 2003 nakrecili baśń o ludziach stąd z młodym sthurem i starszym juz tymem ;P o którym głośniej zdziebko było ... a w kolejnosci od góry robin hood, doktor jakyl i..., nakręceni i wersja która nie wskoczyła bo została niezrozumiana ;) i ostatni wyzej wymieniony baśń o ludziach stąd... poz 1
little-ninja Napisano 6 Marzec 2005 Autor Napisano 6 Marzec 2005 aa czy ktos moze szybko mi powiedziec jak sie umieszcza rysuneczek na spisie tematow? :) dzx z gory
boba Napisano 6 Marzec 2005 Napisano 6 Marzec 2005 master! co mam ci powiedziec ;) generalnie layout fajny, ten papier pakowy i w ogole - moim zdaniem dobrze sie komponuje z "tematyka" skoro chciales zebym powiedzial jakie mam ale, bo reszta ludzi pewnie bedzie juz tylko chwalic to mowie: text z tyłu troche sie odcina -wyglada jakby byl sztucznie wklejony w przeciwienstwie np do rysunkow co widac ze sa wklejone ale tak fajniej ; ) no i tentext co z tylu okladek jest , to moze i chciales tak specjalnie ze niby przyciety jest od gory, ale jak okladki wloza w opakowania to serio troche go tam utnie no a poza tym gratuluje pracki, "poszlo jak po masle" :D ps obrazki dodajesz jako attachment/załącznik dodaj 1 den i sie pokaze (chyba)
buczer Napisano 6 Marzec 2005 Napisano 6 Marzec 2005 swietne rysunki, wreszcie typo ktore nie razi :P nie podobja mi sie tylko te brazowe "plamy" (nie mam pojeci co to mialo byc wiec nie wiem jak to nazwac ;) ladne kolory....chyba Twoj najlepszy projekt jaki widzilem (taki pozytywny post z okazji Twojego swieta :D )
spoon Napisano 6 Marzec 2005 Napisano 6 Marzec 2005 no moją opinie już znasz, i raczej sie nie zmieniła:)
little-ninja Napisano 6 Marzec 2005 Autor Napisano 6 Marzec 2005 oki boba codo wciecia papieru, ze nie zostawilem marginesu nic sie nie przejmuj dvd maja inna konstrukcje przypatrz sie w jakis empikach albo cus :P co do tekstu to i odcina sie ale ta tytolarna czcionka bylby nie czytelny i odgornie stwierdzono ze taki bedzie czytelniejszy i good peter to najmilszy prezent jaki mogles mi chlopie dostarczyc :* poz
boba Napisano 6 Marzec 2005 Napisano 6 Marzec 2005 hehe no spoko - wiesz ze na filmach to sie nie znam - skoro mowisz ze inna konstrukcja to looz : D
asfalton Napisano 6 Marzec 2005 Napisano 6 Marzec 2005 Bardzo mi sie podobaja te okladki, najbardziej bumelowy drogowskaz jaki widzialem "TU TAM" tak trzymaj Ninja :) pozdrawiam
Tomur Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 Profeska :) Co tu dużo mówić. Git okładeczki :). Ta pierwsz z "Nakręconych" ładniejsza. 3maj się, warto znać takiego kogoś jak TY
Woznkt Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 ehhh a ja byłem na premierza "Baśni..." i Stanisław T. jak się przedzierał obok kolejki po schodach powiedział: "Służbowo, na statek...." Normalnie niesamowite przeżycie usłyszeć to na żywo :P
spoon Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 eh, nie chciałem ci juz tak słodzić, żeby ci nie uderzyło:P ale to chyba rzeczywiście najlepszy twój projekt. postarałeś sie maestro.
DarCon Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 Bardzo fajne okładki,pomysłowe przedstawienie ich na takim papierze.Big Ninja :)
goomisia Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 a teksty na grzbietach to nie powinny byc przypadkiem 180 stopni obrocone?
sayonerka Napisano 8 Marzec 2005 Napisano 8 Marzec 2005 Hehe raczej powinny, gratuluje spostrzegawczosci ;) Tomur Ty na forum w interesach zagladasz? ;) Maly Ninja jestes calkiem Wielki ;) Pozdrawiam!
little-ninja Napisano 11 Marzec 2005 Autor Napisano 11 Marzec 2005 przykro mi ale raczej nie powinny być obrócone...dzx za wypowiedzi poz wszystkie mamafaki ;P
goomisia Napisano 11 Marzec 2005 Napisano 11 Marzec 2005 ninjo? a jakie jest uzasadnienie, ze nie powinny? pudelka DVD maja inne prawa?
little-ninja Napisano 14 Marzec 2005 Autor Napisano 14 Marzec 2005 zwracam honor ...błąd wynika stąd, że materjały jakie dostałem miały pisownię na grzbietach właśnie taką jak zrobiłem... ale rzeczywiście profeski są odwrotnie dziekuję za zwrócenie uwagi i już poprawiam no już nie bocz się gumibumi, buziaki mała :** poz
Rekomendowane odpowiedzi