Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

pamiętacie filmy kabaretów zielonogórskich i całego polskiego zrzeszenia ... no wiec miałem przyjemnosc robienia okładek na dvd (rysunki i lejałcik)do tych filmów ...w 2003 nakrecili baśń o ludziach stąd z młodym sthurem i starszym juz tymem ;P o którym głośniej zdziebko było ... a w kolejnosci od góry robin hood, doktor jakyl i..., nakręceni i wersja która nie wskoczyła bo została niezrozumiana ;) i ostatni wyzej wymieniony baśń o ludziach stąd...

poz

r4.jpg

d2.jpg

n3.jpg

n3a.jpg

b1.jpg

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 6,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

master!

co mam ci powiedziec ;)

generalnie layout fajny, ten papier pakowy i w ogole - moim zdaniem dobrze sie komponuje z "tematyka"

skoro chciales zebym powiedzial jakie mam ale, bo reszta ludzi pewnie bedzie juz tylko chwalic to mowie:

text z tyłu troche sie odcina -wyglada jakby byl sztucznie wklejony w przeciwienstwie np do rysunkow co widac ze sa wklejone ale tak fajniej ; )

no i tentext co z tylu okladek jest , to moze i chciales tak specjalnie ze niby przyciety jest od gory, ale jak okladki wloza w opakowania to serio troche go tam utnie

no a poza tym gratuluje pracki,

"poszlo jak po masle" :D

ps obrazki dodajesz jako attachment/załącznik dodaj 1 den i sie pokaze (chyba)

Napisano

swietne rysunki, wreszcie typo ktore nie razi :P

nie podobja mi sie tylko te brazowe "plamy" (nie mam pojeci co to mialo byc wiec nie wiem jak to nazwac ;)

ladne kolory....chyba Twoj najlepszy projekt jaki widzilem

(taki pozytywny post z okazji Twojego swieta :D )

Napisano
  • Autor

oki boba codo wciecia papieru, ze nie zostawilem marginesu nic sie nie przejmuj dvd maja inna konstrukcje przypatrz sie w jakis empikach albo cus :P

co do tekstu to i odcina sie ale ta tytolarna czcionka bylby nie czytelny i odgornie stwierdzono ze taki bedzie czytelniejszy i good

peter to najmilszy prezent jaki mogles mi chlopie dostarczyc :*

poz

Napisano

hehe no spoko - wiesz ze na filmach to sie nie znam - skoro mowisz ze inna konstrukcja to looz : D

Napisano

Bardzo mi sie podobaja te okladki, najbardziej bumelowy drogowskaz jaki widzialem "TU TAM" tak trzymaj Ninja :)

pozdrawiam

Napisano

Profeska :) Co tu dużo mówić.

Git okładeczki :). Ta pierwsz z "Nakręconych" ładniejsza.

3maj się, warto znać takiego kogoś jak TY

Napisano

ehhh a ja byłem na premierza "Baśni..." i Stanisław T. jak się przedzierał obok kolejki po schodach powiedział: "Służbowo, na statek...." Normalnie niesamowite przeżycie usłyszeć to na żywo :P

Napisano

eh, nie chciałem ci juz tak słodzić, żeby ci nie uderzyło:P ale to chyba rzeczywiście najlepszy twój projekt. postarałeś sie maestro.

Napisano

Bardzo fajne okładki,pomysłowe przedstawienie ich na takim papierze.Big Ninja :)

Napisano

Hehe raczej powinny, gratuluje spostrzegawczosci ;) Tomur Ty na forum w interesach zagladasz? ;) Maly Ninja jestes calkiem Wielki ;)

Pozdrawiam!

Napisano
  • Autor

zwracam honor ...błąd wynika stąd, że materjały jakie dostałem miały pisownię na grzbietach właśnie taką jak zrobiłem... ale rzeczywiście profeski są odwrotnie dziekuję za zwrócenie uwagi i już poprawiam

no już nie bocz się gumibumi, buziaki mała :**

poz