wizz Napisano 6 Marzec 2005 Share Napisano 6 Marzec 2005 Oto moje początki, wogóle w 3d. Wiem, że narazie to mało ale postaram się wykończyć ten rowerek tak żeby był jak najfajniejszy :]. Mile widziane propozycje i uwagi z waszej strony bo jestem początkujący więc sie przyda każda rada. Pozdro for all :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 6 Marzec 2005 Share Napisano 6 Marzec 2005 nono jezeli naprawde jestes poczatkujacy to dobrze ci idzie ;> zobaczymy jak bedzie dalej pozdro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Marzec 2005 Share Napisano 6 Marzec 2005 :(:( ladniej niz moj rowerek:D:D mi sie podobaloby nawet gdybys nie byl poczatkujacym pracuj.... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 7 Marzec 2005 Share Napisano 7 Marzec 2005 zrób jeszcze skatepark w tle. fajnie by to wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi