rafal111 Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 No wiec jestem ciekaw jaki jest dobry plugin do symulowania ubran itp. i ktory dziala na max 6/7, i ktory ma wersje demko do zassania.Czekam na odpowiedzi.
GrafMax Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 ten wątek już sie pojawiał i to nie raz, przeszukaj stare posty
streaker Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 cloth extension dla maxa 7 (do zassanie z strony dyskretnych) no a przycisku szukaj to rzeczywisciue ci sie nie chciało uzyc...
rafal111 Napisano 7 Marzec 2005 Autor Napisano 7 Marzec 2005 OOO przepraszam ale szukalem(najwyrazniej nie dosc dobrze ale jednak).No i dzieki za podanie pluga EDIT: Obawiam sie ze ten plugin nie jest darmowy(tzn. nie ma demka o ile to to samo co clothfx).Wszedlem na strone "dyskretnych" a tam nic nigdzie nie ma demka(chyba ze cos przegapiam) jest tylko clotchfx na ponad 500 dolcow. ??:/?? EDIT2: Juz sciagnalem simcloth3,ale moje ubranko przenika przez inne obiekty:/.Moze jakies sugestie jak sprawic zeby moje wdzianko zatrzymywalo sie na innych obiektach i druga sprawa na ubraniu nie ma zadnych faud a ja siedze ,wypruwam flaki i dalej nie wiem co zroic zeby sie pojawily, byc moze to dlatego ze ubranie poprostu spada swobodnie.jesnym slowem POMOCY!!
streaker Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 co do simclotha, to ja sie zie znam, bo nie uzywam, ale trzeba by czegos jak deflector poszukac. cloth extension - http://www4.discreet.com/subscription/subscription.php?id=432#cloth
rafal111 Napisano 7 Marzec 2005 Autor Napisano 7 Marzec 2005 wlasnie szukalem tego deflector po przeczytaniu tutka do starszej wersji simcloth ale w niej tego nie ma.No nic wszedlem na ten discreet do tutkow no i zobaczymy ale to nie ten program chyba. Tak to nie ten sam program wiec iobsluga inna.Oj chyba sobie nie posymuluje
Ferdkowaty Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 Przepraszam, że pytam ale jakie znacie dobre pluginy do symulacji ubrań do 3ds Max5 i wyzszych wersji?
Rekomendowane odpowiedzi