Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Nie musze mowic ze to moje pierwsze kroki w maxie bo widac to po tym co pokazuje, zaczelem robic siatke kolejny raz z rzedu i znow czytajac inne watki i przegladajac inne siatki dochodze do wniosku ze chyba nic z tego nie bedzie.

No nic to tyle, powiedzie gdzie robie bledy ze mi to nie wychodzi tak jak powinno.

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 926
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Skoro to twoje pierwsze kroki to proponowlbym ci dac sobie spokuj z samochodem bo to jak porywanie sie z motyka na slonce.Sam probowalem ale to mnie przeroslo.Sprobuj lepiej opanowac jak najwiecej opcji swojego programu i modeluj na poczatek latwiejsze obiekty.To moje zdanie.Dziekuje za uwage.

A co do samochodzika to widze ze chyba siatke zle ukladasz, ale ja tam sie narazie nie znam za bardzo takze poczekaj na opinie specow:)

Napisano

wedlug mnie zle zaczynasz:)

powinienes zrobic pierw ksztalt przodu z zarysowanymi krawedziami gdzie maja byc np. swiatla, klapa od maski itp.

jak to zrobisz i nie bedziesz widzial bugow (ani krzywizn) wycinasz otwory na swiatla itp. i bedziesz mial prosto

a jeslichodzi o to co tutaj poakzales to radze to spalic w piecu;) i robic od n owa bo z tego juz nic nie bedzie

nie poddawaj sie i nie zniechecaj a zobaczysz ze za jakis czas bedziesz wymiatal:):)

pozdro

Napisano
  • Autor

to chyba i do spalenia w piecu sie nie nadaje bo kiepskie drewno strasznie kopci :D:D...no nic...

znow zaczne od nowa...grunt to pozytywne myslenie, ktorego juz czasami brakuje...

czyli zaczynam rysowac najpierw ogolne zarysy auta a potem reszte jesli dobrze zrozumialem, no i co do tego ukladania siatki to co jest nie tak ? i czy nie jest za gesta, bo jak patrze na inne to nie sa az tak geste.