Napisano 13 Marzec 200520 l Witam!! robie tego tutak majestic i mam problem nie weim jak zrobic (jak on to zrobil) ze opone ma juz podizleona na kolory(poczatek tutka (part 2) jak byscie mogli zobaczyc i powiedzcie co mam zrobic
Napisano 13 Marzec 200520 l "ze opone ma juz podizleona na kolory" nie qmam tego moze chcialbys opisac co on tam robi bo akurat nie moge sciagnac filmikq :/
Napisano 14 Marzec 200520 l Autor sorki ze wiecej nic nie powiedzialem ale sie baaardzo spieszylem;) to o co mi chodzilo jak on to zrobil?? aha nie wiem moze to nie jest z jednego objektu ale mi sie widzi ze tak:) aha prosilbym o nie smianie sie tylko pomoc bo jestem jeszcze ciemniejszy w tych sprawach od najciemniejszych;)
Napisano 14 Marzec 200520 l jak dla mnie to model ma materiał Multi/Sub Object z trzema materiałami w grupie i polygony mają przydzielone różne ID, co pomoże w późniejszym mapowaniu :) pozdrawiam
Napisano 14 Marzec 200520 l Autor a takie skromne pytanie jak sie przylacz id (trzeba zanaczyc polygony i co dalej:)) trzeba tylko kliknac na numerek i juz czy jaosc cos jeszcze??
Napisano 14 Marzec 200520 l Autor ok kolejny problem wydaje mi sie ze przypisaelm odpowiednie id polygonom ale powiedzcie mi czemu on wytalacz mi bieznik w srodku jak narysunku??
Napisano 14 Marzec 200520 l Autor dobra powiedzcie jak zrobic zeby mi pokazywal pieznik(juz z tymi dziurami)!! szalu zaraz dostane (jaki ja tepy jestem):):) pomocy!! pozdro