nielot007 Napisano 13 Marzec 2005 Share Napisano 13 Marzec 2005 Witam!! robie tego tutak majestic i mam problem nie weim jak zrobic (jak on to zrobil) ze opone ma juz podizleona na kolory(poczatek tutka (part 2) jak byscie mogli zobaczyc i powiedzcie co mam zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 13 Marzec 2005 Share Napisano 13 Marzec 2005 "ze opone ma juz podizleona na kolory" nie qmam tego moze chcialbys opisac co on tam robi bo akurat nie moge sciagnac filmikq :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Marzec 2005 Autor Share Napisano 14 Marzec 2005 sorki ze wiecej nic nie powiedzialem ale sie baaardzo spieszylem;) to o co mi chodzilo jak on to zrobil?? aha nie wiem moze to nie jest z jednego objektu ale mi sie widzi ze tak:) aha prosilbym o nie smianie sie tylko pomoc bo jestem jeszcze ciemniejszy w tych sprawach od najciemniejszych;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 14 Marzec 2005 Share Napisano 14 Marzec 2005 jak dla mnie to model ma materiał Multi/Sub Object z trzema materiałami w grupie i polygony mają przydzielone różne ID, co pomoże w późniejszym mapowaniu :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Marzec 2005 Autor Share Napisano 14 Marzec 2005 a takie skromne pytanie jak sie przylacz id (trzeba zanaczyc polygony i co dalej:)) trzeba tylko kliknac na numerek i juz czy jaosc cos jeszcze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Marzec 2005 Autor Share Napisano 14 Marzec 2005 ok kolejny problem wydaje mi sie ze przypisaelm odpowiednie id polygonom ale powiedzcie mi czemu on wytalacz mi bieznik w srodku jak narysunku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Marzec 2005 Autor Share Napisano 14 Marzec 2005 dobra powiedzcie jak zrobic zeby mi pokazywal pieznik(juz z tymi dziurami)!! szalu zaraz dostane (jaki ja tepy jestem):):) pomocy!! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi