welles Napisano 13 Marzec 2005 Napisano 13 Marzec 2005 3D zajmuje się od niedawna. Robiłem troche w MAXIE, ale ostatecznie zdecydowałem się na MAYE. Powiedzmy od tygodnia używam mayi, ale nie zamienił bym jej na nic innego (maya rulez) ;) Dopiero uczę się jej używać, i tak sobie takiego robocika rzeźbie. Nie dawno zaczełem więc duzo to jeszcze nie ma. Chętnie wysłucham jakichś uwag. Do modelowania używam pluginu CPS i w sumie jestem zadowolony. Jak ktoś zna jakieś dobre pluginy do modelowania w mayi to fajnie by było jakby zapodał jakimś hasłem, bo brakuje mi paru przyzwyczajeń z maxa:P
KLICEK Napisano 13 Marzec 2005 Napisano 13 Marzec 2005 no co tu duzo mowic ? masz dobra bryle poczatkowa musisz teraz detalki dodawac :)
polka dot Napisano 13 Marzec 2005 Napisano 13 Marzec 2005 fajne odwzorowanie łopatek - to mi sie niewiem czemu najbardziej podoba ;) pozdro i powodzenia
Szczupal Napisano 14 Marzec 2005 Napisano 14 Marzec 2005 fajne odwzorowanie łopatek - to mi sie niewiem czemu najbardziej podoba ;) pozdro i powodzenia Tak i nosa na plecach :] pozdro i powodzenia
Lumpy Napisano 15 Marzec 2005 Napisano 15 Marzec 2005 Z tego "nosa na plecach" mógłbyś zrobić jetpack.
welles Napisano 15 Marzec 2005 Autor Napisano 15 Marzec 2005 właśnie co do tego "nosa" to mam 2 koncepcje, jedna z nich to właśnie jetpack, ale w 1 koncepcji były to otwory wentylacyjne, robocik musi się chłodzić:) Teraz sam już nie wiem, bo jest koncepcja, żeby nie robić nóg tylko na polu antygrawitacyjnym się unosił, wtedy jetpack do niczego się nie przyda... Co myśślicie robić nogi???
Lumpy Napisano 15 Marzec 2005 Napisano 15 Marzec 2005 Zdecydowanie rób nogi, ten robot wyglądałby dziwnie bez nich.
Ferdkowaty Napisano 17 Marzec 2005 Napisano 17 Marzec 2005 Nogi muszą być nie idź na łatwiznę z polem antygrawitacyjnym tylko modeluj nogi:) Powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi