Napisano 14 Marzec 200520 l Animacje.... - próby możliwości 1. Kwiat 2. Sputnik 3. Nowa Sól 4. Swiatynia http://trojanus.republika.pl/wideo/wideo.html Uwaga! wymagany jest DivX Proszę o wyrozumiałość - możliwe problemy na serwerze z uwagi ma ograniczony transfer danych
Napisano 14 Marzec 200520 l Całkiem fajne, podobają mi się. Mimo, że niewiele wiem o animacji, to jednak spróbuję cię poprawić: 1. W pewnym miejscu kamera nagle zmienia kierunek ruchu. 2. Razi nieruchome tło. 3. Niezłe, choć to nie animacja. 4. Najlepsza z nich wszystkich, nie mam się do czego przyczepić :)
Napisano 14 Marzec 200520 l Autor Dzieki za komentarz:)... 1. popracuje nad tym.... - najpierw musze odnaleźć scene kwiata... 2. tlo statyczne, braki w sprzecie usprawiedliwią mnie?? 3. to w zasadzie taka krótka reklama - wizytówka dla miasta na special okejszyn 4. stara pracka - i duzo roboty - byla pewna koncepcja, gdy sie rozrastała to sprzet nie wydalał zatem leży do tej pory niestety w poczekani, jak wiele innych...