dyonizoss Napisano 14 Marzec 2005 Napisano 14 Marzec 2005 Witam wszystkich. Prezentuje to moją 2 scenke wykonaną w vrayu. Pracke uważam za skonczoną :) Prosze o komentarze i uwagi. Dzieki. Pozdrawiam!
Ufooox Napisano 14 Marzec 2005 Napisano 14 Marzec 2005 Nie ma nic procz zlego tematu. http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595
dyonizoss Napisano 14 Marzec 2005 Autor Napisano 14 Marzec 2005 qrde. Jak zmienic temat i jak umiescić załącznik który ma 450 kb?? Prosze o pomoc ..:)
Marcin Napisano 14 Marzec 2005 Napisano 14 Marzec 2005 zmniejsz go i skompresuj ... chyba nie ma tam az tak duzo detali ze musi byc taki wielki ...
Ufooox Napisano 15 Marzec 2005 Napisano 15 Marzec 2005 Czytac nie umiesz? http://max3d.pl/forum/showpost.php?p=37332&postcount=3
F'Uriel Napisano 15 Marzec 2005 Napisano 15 Marzec 2005 Ok teraz to widze, jest nawet ok, ale pare rzeczy tu odchodzi: 1. szyby wewnatrz sa takie rozmazane (wiem ze takie sa naprawde ale to troche dziwnie wyglada) 2. stoliczek pod TV jest troche bardzo :P maly, powieksz go, TV daj wyzej 3. Drzwi w glebi sa tez troche za chude, paru moich kolegow by sie nie zmiescilo i nie zdarzylo na meczyk w TV sciennym :P 4. Schodki lewituja :) i gdzieniegdzie porecze na styku sa troche plaskie *5. a to drewno ciemniejsze wyglada jak rampa :P sadze ze lepiej by bylo jakbys jeszcze popracowal i dal to do WIPow
Lukasz_D Napisano 15 Marzec 2005 Napisano 15 Marzec 2005 Nie jestem przekonany co do wytrzymałości tych stopni - ogólnie schodów :-)
reVis Napisano 15 Marzec 2005 Napisano 15 Marzec 2005 Wygląda ciekawie i nowocześnie. Ale chyba się przyczepię do ogólnej konwencji pokoju. Te matowe szybki jednak nie wyglądają dobrze. No i gdzie są szyby w oknach... bez nich człowiek ma takie dziwne uczucie.
upsilon1 Napisano 20 Marzec 2005 Napisano 20 Marzec 2005 czym jest ta prega przy drzwiach, pomiedzy schodkami? tak mialo byc?
Salvator Napisano 20 Marzec 2005 Napisano 20 Marzec 2005 TV na przeciwko ściany okien :D powodzenia. strasznie zagęszczona ściana naprzeciwko kamery, reszta pusta, nie chciałbym w czymś takim mieszkać. bugi w oświetleniu gryzą. pozdro
golum Napisano 20 Marzec 2005 Napisano 20 Marzec 2005 No więc: pomysł: *to wszystko wyglą da plastikowo i takie zaokrą *glenia przy podłodze sa strasznie niepraktyczne:/ *podobaja mi się te mebelki z przodu *to pod wideo za male *drzwi pod schodami niepotrzebne(wyjście mozna załozyć w innym miejscu) *te okna na góże tez średnie:/ wykonanie: *widok za oknem:] nie oszukujmy się :> *szybki zbyt rozmazuja *TV za cienkie(nawet jak na plazme:>) *podobajką mi się materiały
dyonizoss Napisano 25 Marzec 2005 Autor Napisano 25 Marzec 2005 DZiekuje za komentarze. W sumie ze wszystkim musze sie zgodzic i wiekszośc juz poprawiłem ;) Mysle ze po waszych ocenach, komentarzach nastepna pracka bedzie bardziej dopracowana. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi