Napisano 14 Marzec 200520 l Witam wszystkich. Prezentuje to moją 2 scenke wykonaną w vrayu. Pracke uważam za skonczoną :) Prosze o komentarze i uwagi. Dzieki. Pozdrawiam!
Napisano 14 Marzec 200520 l Nie ma nic procz zlego tematu. http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595
Napisano 14 Marzec 200520 l Autor qrde. Jak zmienic temat i jak umiescić załącznik który ma 450 kb?? Prosze o pomoc ..:)
Napisano 14 Marzec 200520 l zmniejsz go i skompresuj ... chyba nie ma tam az tak duzo detali ze musi byc taki wielki ...
Napisano 15 Marzec 200520 l Czytac nie umiesz? http://max3d.pl/forum/showpost.php?p=37332&postcount=3
Napisano 15 Marzec 200520 l Ok teraz to widze, jest nawet ok, ale pare rzeczy tu odchodzi: 1. szyby wewnatrz sa takie rozmazane (wiem ze takie sa naprawde ale to troche dziwnie wyglada) 2. stoliczek pod TV jest troche bardzo :P maly, powieksz go, TV daj wyzej 3. Drzwi w glebi sa tez troche za chude, paru moich kolegow by sie nie zmiescilo i nie zdarzylo na meczyk w TV sciennym :P 4. Schodki lewituja :) i gdzieniegdzie porecze na styku sa troche plaskie *5. a to drewno ciemniejsze wyglada jak rampa :P sadze ze lepiej by bylo jakbys jeszcze popracowal i dal to do WIPow
Napisano 15 Marzec 200520 l Nie jestem przekonany co do wytrzymałości tych stopni - ogólnie schodów :-)
Napisano 15 Marzec 200520 l Wygląda ciekawie i nowocześnie. Ale chyba się przyczepię do ogólnej konwencji pokoju. Te matowe szybki jednak nie wyglądają dobrze. No i gdzie są szyby w oknach... bez nich człowiek ma takie dziwne uczucie.
Napisano 20 Marzec 200520 l TV na przeciwko ściany okien :D powodzenia. strasznie zagęszczona ściana naprzeciwko kamery, reszta pusta, nie chciałbym w czymś takim mieszkać. bugi w oświetleniu gryzą. pozdro
Napisano 20 Marzec 200520 l No więc: pomysł: *to wszystko wyglą da plastikowo i takie zaokrą *glenia przy podłodze sa strasznie niepraktyczne:/ *podobaja mi się te mebelki z przodu *to pod wideo za male *drzwi pod schodami niepotrzebne(wyjście mozna załozyć w innym miejscu) *te okna na góże tez średnie:/ wykonanie: *widok za oknem:] nie oszukujmy się :> *szybki zbyt rozmazuja *TV za cienkie(nawet jak na plazme:>) *podobajką mi się materiały
Napisano 25 Marzec 200520 l Autor DZiekuje za komentarze. W sumie ze wszystkim musze sie zgodzic i wiekszośc juz poprawiłem ;) Mysle ze po waszych ocenach, komentarzach nastepna pracka bedzie bardziej dopracowana. Pozdrawiam!