Gość LOS Napisano 14 Marzec 2005 Napisano 14 Marzec 2005 Witam!! Mój team poszukuje grafików 2D i 3D. Do projektu gry MMORPG, gra jest o tematyce fantasy. Jesteśmy na etapie robienia enginu pod OpenGL, Direct3D8, Direct3D9 i Software Render. Czy jest może ktoś chętny ?? Kontakt: GG - 6057280
Gość LOS Napisano 14 Marzec 2005 Napisano 14 Marzec 2005 Jak jest to dla was za mało :] to to chyba wystarczy :] Coś o grze: -> Engine pod systemy Windows i Linux, pod API graficzne OpenGL i DirectX -> Grafika w pełni 3D -> Tryb gry single i przez neta ( MMORPG ) Kto jest w teamie : -> 3 x Grafik 3D -> 1 x Grafik 2D -> 4 x Programista ( C\C++, ASM, Basic, Delphi ) -> 2 x Pisarzy ( od fabuły ) Szukamy : -> Grafików 2D ( ile się da :] ) -> Grafików 3D ( ile się da :] ) -> Dzwiękowców ( ile się da :] ) Może teraz coś napiszecie :]
kurt_hectic Napisano 23 Marzec 2005 Napisano 23 Marzec 2005 hi, - tez robie gre, - p.s napisz na gg moze sie polaczymy >?
Kolakao Napisano 12 Maj 2005 Napisano 12 Maj 2005 a moze zapodasz jakis screeny tego co uz zrobiliscie...
mhsf Napisano 12 Maj 2005 Napisano 12 Maj 2005 ja sie zapisuje, nie macie tam chyba ludzi od myslenia;)hehe, sorry, moge byc concept selekcjonerem, kims od environmentow albo odpowiedzialnym czlowiekiem na stanowisku kierowniczym, no i tym o kim pisalem na poczatku.. tak serio to zainteresowany jestem, pogadamy powaznie na skypie jezeli to powazne przedsiewziecie a nie zabawa, pozdr i powodzenia
intoxicate Napisano 21 Luty 2006 Napisano 21 Luty 2006 my w Burzuazji potrzebujemy pilnie grafikow 3d - jezeli chcecie sie polaczyc czy jakos umowic - jestem wolny na propozycje (gg: 6949428) mail: [email protected] w Marcu rusza nowa strona, nowe screeny, zapowiedzi w gazetach - wiec wtedy zaczniemy oficjalnie szukac grafikow3d, ale przyznam ze teraz tez sie przydadza. pozdr
Rekomendowane odpowiedzi