olej Napisano 15 Marzec 2005 Napisano 15 Marzec 2005 Witam dawno nic nie zamieszczalem. To grafa nad ktora aktualnie siedze. Mam zamiar dopracowac material twarzy jednak w zamysle ma on byc miesnowato jakis tam:)
Ferdkowaty Napisano 15 Marzec 2005 Napisano 15 Marzec 2005 Wiesz dokładnie jak ma wyglądać końcowy efekt pracy czy w trakcie tworzenia będziesz się zastanawiał i zmieniał? Mam pytanie. Jak opatuliłeś twarz Nomada(czyzby nazwa z utworu Iron Maiden)tą hustą, jakiego narzędzia do tego uzyłeś?
olej Napisano 15 Marzec 2005 Autor Napisano 15 Marzec 2005 Ferdkowaty: Po prostu zdetaczowalem poligony z twarzy i pocialem siatke, poprzesowalem kilka vertexow, jak widac zadnej filozofii.
olej Napisano 16 Marzec 2005 Autor Napisano 16 Marzec 2005 Modeluje dalej, postanowilem zrobic biedakowi jakies gogle, skoro jest nomadem to chyba sie przydadza:) Drugie oko bedzie pewnie sprzegniete z jakims cybernoktowizorem.
blood_brother Napisano 16 Marzec 2005 Napisano 16 Marzec 2005 Co to wlasciwie jest ten nomad?? Moze google zrob bardziej w tym stylu (obrazek) bo teraz wyglada troche ja jakis snowboarder.
Ferdkowaty Napisano 16 Marzec 2005 Napisano 16 Marzec 2005 Ferdkowaty: Po prostu zdetaczowalem poligony z twarzy i pocialem siatke, poprzesowalem kilka vertexow, jak widac zadnej filozofii. Dzięki za podpowiedź. To jest chyba najłatwiejsza metoda tworeznia ubranek tak przynajmniej mi się wydaje.Pracuj dalej i powodzenia
Lumpy Napisano 16 Marzec 2005 Napisano 16 Marzec 2005 Najpierw chusta, teraz gogle. Co to za modelowanie postaci, która ma całą twarz zasłoniętą!
Ferdkowaty Napisano 17 Marzec 2005 Napisano 17 Marzec 2005 Czekam na jakiś kolejny update. Baju co teraz robisz z tym Nomadem ze nic nie zamieszczasz?
olej Napisano 17 Marzec 2005 Autor Napisano 17 Marzec 2005 ferdkowaty: w wolnym czasie zaczalem modelowac cialo, niestety malo ostatnio tego czasu:( Nie chce spamowac forum pierdolami, mysle ze za jakis czas zalacze progres na razie mecze sie z klatka piersiowa...
Rekomendowane odpowiedzi