Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam dawno nic nie zamieszczalem. To grafa nad ktora aktualnie siedze.

Mam zamiar dopracowac material twarzy jednak w zamysle ma on byc miesnowato jakis tam:)

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wiesz dokładnie jak ma wyglądać końcowy efekt pracy czy w trakcie tworzenia będziesz się zastanawiał i zmieniał? Mam pytanie. Jak opatuliłeś twarz Nomada(czyzby nazwa z utworu Iron Maiden)tą hustą, jakiego narzędzia do tego uzyłeś?

Napisano
  • Autor

Ferdkowaty: Po prostu zdetaczowalem poligony z twarzy i pocialem siatke, poprzesowalem kilka vertexow, jak widac zadnej filozofii.

Napisano
  • Autor

Modeluje dalej, postanowilem zrobic biedakowi jakies gogle, skoro jest nomadem to chyba sie przydadza:)

Drugie oko bedzie pewnie sprzegniete z jakims cybernoktowizorem.

Napisano
Ferdkowaty: Po prostu zdetaczowalem poligony z twarzy i pocialem siatke, poprzesowalem kilka vertexow, jak widac zadnej filozofii.

Dzięki za podpowiedź. To jest chyba najłatwiejsza metoda tworeznia ubranek tak przynajmniej mi się wydaje.Pracuj dalej i powodzenia

Napisano

Najpierw chusta, teraz gogle. Co to za modelowanie postaci, która ma całą twarz zasłoniętą!

Napisano
  • Autor

ferdkowaty: w wolnym czasie zaczalem modelowac cialo, niestety malo ostatnio tego czasu:( Nie chce spamowac forum pierdolami, mysle ze za jakis czas zalacze progres na razie mecze sie z klatka piersiowa...