Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Stary hehe tu sam podest zasługuje juz n nagrode heheh , nie moge , no ześ sie postarał , super , oczka są wrecz powalające ale spóbuj zmienc je na zielone lub takie seledynowa :D . albo abrdziej czerone wrecz bordowe ?

Podoba mis ie tez textura metalu jest taki chromowany jak prosto z fabryki , extraa

i wszedzie czaski i truposze no to daje atmosfere .....

Bravo [piwo] [piwo]

• Odpowiedzi 58
  • Wyświetleń 6,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Nadszedl koniec. Pokazuje tyle ile zdazylem zrobic. Tytul mojej pracy brzmi \"Potempiony\" Przedstawia on Aniola, ktory niegdys wystapil przeciwko Bogu i zostal stracany. Za swa pyche zostal po wsze czasy uwieziony na cokole..spetany lancuchami. W trakcie walki, ktora ztoczl polamano mu jego anielskie skrzydla. Stworzono mu jednak konstrukcje ktora ma mu przypominac o jego przeszlosci i jego pysze. Jego nowe skrzydla byly tez jego straszliwa bronia.

Teraz po wsze czasy uwieziony.

Chcialem pokazac w nim gniew pomieszany z czesciowa juz rezygnacja.

Czekajacy na wyzwolenie, ktore nienadejdzie....wszak anioly sa niesmiertelne.

Napisano
  • Autor

Prezetowana praca zostala wyslana 10 minut przed uplywem 20.V przedstawia moj stan pracy w tym wlasnie momencie. Scena po czesciowej optymalizacji.

-wykonana tylko w 3DS MAX 5.0

-poligonów 2.026.000

-rendering: FinalRender

Bardzo wszystkim dziekuje za bitwe. Było naprawde wspaniale. To była moja pierwsza bitwa w życiu. I musze powiedzieć, że było warto :)

Szczegolne podziekowania dla MeG i Oli za wsparcie i konstruktywną krytykę!

Dziękuję i pozdrawiam wszystkich.

Napisano
  • Autor

[align=center]Jeszcze jeden rownowazyrender tej samej pracy tylko dodatkowo wykonany bez tla-zgodnie z wymogami [/align]

Napisano

hehe mi nie masz za co dziekowac PODZIEKUJ SOBIE !! swietna praca tyle trudu wlozyles w cokol w postac i we swiatlo jest przepiekne i przerazajce cudo dudo cudo .... gratuluje !!!!!!!!!!

Napisano
  • Autor

Tak ostatecznie jeszcze pracka z podpisem

ps. \"Liberate se ipsos ex inferno...\" - Wyzwólcie siebie z otchłani piekieł...

Napisano

heh pracka powala swiatlo atmosfera i dynamika wow jak dla mnie swietne !!!

modeling juz nie wspomne ze super i te detale tylko moge wowowwac nic wiecej

poprostu piekna rzecz i te deatale .. nic tylko patrzec i podziwiac !!

Napisano
  • Autor

MeG: Aj...MeG...jak czlowiek ma dola to powinien z Toba pogadac! CO jak co ale umiesz czlowieka podniesc na duszy. Dzieki za pochwaly z calego serca. Tymbardziej dziekuje bo wiem jaki poziom Ty reprezentujesz.

Nareszcie koniec...a teraz...nie pozostalo...mi nic...jak tylko... CHAROWAC DO SIESJII!!

pozdrawiam! :)

Napisano

NIe no super. Widać że włożyłes w to troche pracy i wysiłku. Mi się podoba. Zasłużyłeś na 5+

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności