Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Stary hehe tu sam podest zasługuje juz n nagrode heheh , nie moge , no ześ sie postarał , super , oczka są wrecz powalające ale spóbuj zmienc je na zielone lub takie seledynowa :D . albo abrdziej czerone wrecz bordowe ?

Podoba mis ie tez textura metalu jest taki chromowany jak prosto z fabryki , extraa

i wszedzie czaski i truposze no to daje atmosfere .....

Bravo [piwo] [piwo]

• Odpowiedzi 58
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Nadszedl koniec. Pokazuje tyle ile zdazylem zrobic. Tytul mojej pracy brzmi \"Potempiony\" Przedstawia on Aniola, ktory niegdys wystapil przeciwko Bogu i zostal stracany. Za swa pyche zostal po wsze czasy uwieziony na cokole..spetany lancuchami. W trakcie walki, ktora ztoczl polamano mu jego anielskie skrzydla. Stworzono mu jednak konstrukcje ktora ma mu przypominac o jego przeszlosci i jego pysze. Jego nowe skrzydla byly tez jego straszliwa bronia.

Teraz po wsze czasy uwieziony.

Chcialem pokazac w nim gniew pomieszany z czesciowa juz rezygnacja.

Czekajacy na wyzwolenie, ktore nienadejdzie....wszak anioly sa niesmiertelne.

Napisano

Prezetowana praca zostala wyslana 10 minut przed uplywem 20.V przedstawia moj stan pracy w tym wlasnie momencie. Scena po czesciowej optymalizacji.

-wykonana tylko w 3DS MAX 5.0

-poligonów 2.026.000

-rendering: FinalRender

Bardzo wszystkim dziekuje za bitwe. Było naprawde wspaniale. To była moja pierwsza bitwa w życiu. I musze powiedzieć, że było warto :)

Szczegolne podziekowania dla MeG i Oli za wsparcie i konstruktywną krytykę!

Dziękuję i pozdrawiam wszystkich.

Napisano

[align=center]Jeszcze jeden rownowazyrender tej samej pracy tylko dodatkowo wykonany bez tla-zgodnie z wymogami [/align]

Napisano

hehe mi nie masz za co dziekowac PODZIEKUJ SOBIE !! swietna praca tyle trudu wlozyles w cokol w postac i we swiatlo jest przepiekne i przerazajce cudo dudo cudo .... gratuluje !!!!!!!!!!

Napisano

Tak ostatecznie jeszcze pracka z podpisem

ps. \"Liberate se ipsos ex inferno...\" - Wyzwólcie siebie z otchłani piekieł...

Napisano

heh pracka powala swiatlo atmosfera i dynamika wow jak dla mnie swietne !!!

modeling juz nie wspomne ze super i te detale tylko moge wowowwac nic wiecej

poprostu piekna rzecz i te deatale .. nic tylko patrzec i podziwiac !!

Napisano

MeG: Aj...MeG...jak czlowiek ma dola to powinien z Toba pogadac! CO jak co ale umiesz czlowieka podniesc na duszy. Dzieki za pochwaly z calego serca. Tymbardziej dziekuje bo wiem jaki poziom Ty reprezentujesz.

Nareszcie koniec...a teraz...nie pozostalo...mi nic...jak tylko... CHAROWAC DO SIESJII!!

pozdrawiam! :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności