Napisano 19 Marzec 200520 l O ile dobrze pamietam to nie ma ronicy z wyjatkiem predkosci uzyskiwanej w viewportach po zastosowaniu.
Napisano 20 Marzec 200520 l Turbo jest szybszy, ale jest zrobiony raczej do podglądów, animowania itd, a nie do finalnych renderów.
Napisano 21 Marzec 200520 l Nie napisałem, że się nie nadaje, napisałem, że został zrobiony w innym celu. Nie sprawdzałem, czy się nadaje, czy nie.
Napisano 21 Marzec 200520 l TS ma mniej ustawien i - jak udowodnil ktos na CGTalk - czasem troszeczke inaczej zageszcza siatke. Dlaczego ma sie nienadawac do finalnych renderow? Jezeli ktos nie potrzebuje wykorzystywac narzedzi MS to w czym problem?
Napisano 21 Marzec 200520 l Autor ...czyli tylko to, że w viewportach możliwy jest podgląd z wykorzytaniem TS.... dzięki za odp
Napisano 21 Marzec 200520 l Używaj turbosmooth z wyjątkiem sytuacji w której potrzebujesz narzędzia które ma tylko meshsmooth (czasem się jeszcze przydaje). To co powiedział Chalek to z całym szacunkiem... bzdura. Pozdrawiam,
Napisano 21 Marzec 200520 l A to bardzo przepraszam jesli kogos wprowadziem w blad. Gdzies cos kiedys przeczytalem i powtarzam jak glupek...