misiekp Napisano 19 Marzec 2005 Napisano 19 Marzec 2005 Witam wszystkich. Nie będę się rozpisywał. Mam zamiar dorobić jeszcze kilka szczegółów. Czekam poprostu na wasze komentarze...
Lumpy Napisano 19 Marzec 2005 Napisano 19 Marzec 2005 Ciężko ocenić twoją pracę, bo nie wiele na niej widać. Narazie brama bardzo low. Pokaż siatkę
WToreK Napisano 19 Marzec 2005 Napisano 19 Marzec 2005 Jasne oswietlone kolumny przy bramie i front budynku a poza tym wieje czernia - nienaturalne. I dobrze ze masz zamiar dorobic szczegolow - samym przerabianiem na cos w stylu 'stare zdjecie' nie zamaskujesz niedostatkow sceny.
Ferdkowaty Napisano 19 Marzec 2005 Napisano 19 Marzec 2005 Zalatuje mrocznym klimatem i jest fajnie ale przydało by sie wiecej szczegolow. Pracuj dalej
lpshinoda Napisano 20 Marzec 2005 Napisano 20 Marzec 2005 ja bym w ogóle przerobił cały front tego dworu, bo w sumie chyba ma on wyglądać na mroczny, ale teraz to on nawet nie sieje grozy, powinien być bardziej zniszczony i straszny, daj mu jakieś inne materiały, bardziej ciemne chyba
F'Uriel Napisano 20 Marzec 2005 Napisano 20 Marzec 2005 po pierwsze to moze pare dodatkowych zdjec z roznych perspektyw byloby ok :) a tak to wydaje mi sie ze te drzwi sa troche za male, ale moze to tylko tak z daleka wyglada, a ogolnie klimat jak ze starych horrorow :)
Ferdkowaty Napisano 20 Marzec 2005 Napisano 20 Marzec 2005 Szkoda ze nie widać nic od bramy do schodów do domu. Może przy drzwiach zrobisz jakąś martwą postać a na ścianie dasz krew?
Rekomendowane odpowiedzi