Napisano 19 Marzec 200519 l Witam wszystkich. Nie będę się rozpisywał. Mam zamiar dorobić jeszcze kilka szczegółów. Czekam poprostu na wasze komentarze...
Napisano 19 Marzec 200519 l Ciężko ocenić twoją pracę, bo nie wiele na niej widać. Narazie brama bardzo low. Pokaż siatkę
Napisano 19 Marzec 200519 l Jasne oswietlone kolumny przy bramie i front budynku a poza tym wieje czernia - nienaturalne. I dobrze ze masz zamiar dorobic szczegolow - samym przerabianiem na cos w stylu 'stare zdjecie' nie zamaskujesz niedostatkow sceny.
Napisano 19 Marzec 200519 l Zalatuje mrocznym klimatem i jest fajnie ale przydało by sie wiecej szczegolow. Pracuj dalej
Napisano 20 Marzec 200519 l ja bym w ogóle przerobił cały front tego dworu, bo w sumie chyba ma on wyglądać na mroczny, ale teraz to on nawet nie sieje grozy, powinien być bardziej zniszczony i straszny, daj mu jakieś inne materiały, bardziej ciemne chyba
Napisano 20 Marzec 200519 l po pierwsze to moze pare dodatkowych zdjec z roznych perspektyw byloby ok :) a tak to wydaje mi sie ze te drzwi sa troche za male, ale moze to tylko tak z daleka wyglada, a ogolnie klimat jak ze starych horrorow :)
Napisano 20 Marzec 200519 l Szkoda ze nie widać nic od bramy do schodów do domu. Może przy drzwiach zrobisz jakąś martwą postać a na ścianie dasz krew?