Napisano 6 Maj 200321 l Witam! To wlasciwie moje pierwsze \" odwzorowane\" autko. Poprzednio robilem zawsze cos wedle wlasnej idei. Zamiescilem je jako prace ukonczona, chociaz uwazam ze mozna nad tym siedziec bez konca a do idealu i tak wciaz daleko.
Napisano 7 Maj 200321 l Witam, batdzo podoba mi sie twoj model. Ale szkoda, ze jeszcze nie zrobiles wnetrza. Znajdz kiedys jeszcze troche czasu, aby to zrobic. Pokaz nam jeszcze tyl... Powodzenia... Zycze jak najmniej problemow z Max-em...[piwo]
Napisano 7 Maj 200321 l witam, nawet nawet...ale : -co to za krecha na amsce po lewej?? -moglbys zrobic wnetrze - a jak juz nie robisz wnetrza to chociarz mogles obudowac go od strony wew. aby te np. belki nie wygladaly tak ze sa cienkie... - troche kanciate masz uszczelki - troche lakier moglbys dopiescic:P Sory za taka krytykt:P pzodr[piwo]
Napisano 7 Maj 200321 l Dzieki za uwagi! Co do lakieru i kanciastych uszczelek to święta racja. Wnętrza nie ma bo po prostu nie nadszedł na nie jeszcze czas ale w przyszłości... Wkrótce postaram się zamieścić coś nowego i skończonego. Pozdrawiam.
Napisano 8 Maj 200321 l model jest fajny..tylko ,ze te cos z tym dachem jest nie tak ..mozesz pokazac siate[piwo]
Napisano 22 Maj 200321 l ee - teraz to sam niewiem - może takie wrażenie bo nie jest jeszcze rozcięta pokrywa silnika
Napisano 22 Maj 200321 l SID - BEZ JAJ - to nie jest render - to prawdziy samochodzik - zamiściłem go bo chciałem żeby autor sobie porównał - pozaty jest w tej samej perspektywie i ładnie widac. TO JEST FOTKA (ps chciałbym tak)