Busiu Napisano 21 Marzec 2005 Napisano 21 Marzec 2005 Zrobiłem na szybkiego animke robota - raczej chodu robota - ale mam drobne problemy jeszcze - render jest okroiony - z punktu widzenia nimki co sadzicie????
hcpiter Napisano 21 Marzec 2005 Napisano 21 Marzec 2005 Cze Ruch robota jak troszke "kwadratowy" co prawda roboty poruszaja sie sztywno ale nie az tak
Busiu Napisano 22 Marzec 2005 Autor Napisano 22 Marzec 2005 Ruch robota jak troszke "kwadratowy" chodzi ci o to ze jak chodzi to staje na chwile
Kris_R Napisano 22 Marzec 2005 Napisano 22 Marzec 2005 Anima jest strasznie słaba... ale wiesz co mi się podoba... coś, co wyszło przez przypadek i wyszło całkiem nieźle :D takie wrażenie stop motion... jakby anima była robiona poklatowo :) Tak jak się animuje lalki... super :) Wrażenie jest niezłe :)
Busiu Napisano 23 Marzec 2005 Autor Napisano 23 Marzec 2005 słaba pod jakim wzgladem ??? może niedługo wstawie coś fajnego
Kris_R Napisano 23 Marzec 2005 Napisano 23 Marzec 2005 Słaba tak całościowo... wizualnie kiepsko (światło, kadr, tekstury) a sam ruch też niewiele wnosi... nie wzbudza emocji... ani bawi, ani śmieszy... nuda
Busiu Napisano 24 Marzec 2005 Autor Napisano 24 Marzec 2005 Ta animka nie ma bawić ani smieszyć. To poprostu animacja chodu robata :P A według Ciebie co powinienem w niej zmienić ??
Kris_R Napisano 25 Marzec 2005 Napisano 25 Marzec 2005 Jeśli jest tak jak mówisz... że to animka chodu robota... to tak na prawdę jest zupełnie inaczej. Jest to jakiś byczy napis... a robot odgrywa tu tylko jako dekoracja. Nie ma co się chyba rozwodzić nad sensem i celowością animacji samej w sobie.
kurt_hectic Napisano 25 Marzec 2005 Napisano 25 Marzec 2005 :P mmmm tez takie robilem z 4 lata temu :). a jako juz bardziej doswiadczony grafik , powiem jesdo : UZYWAJ BIPEDA
Rekomendowane odpowiedzi