Napisano 21 Marzec 200520 l Zrobiłem na szybkiego animke robota - raczej chodu robota - ale mam drobne problemy jeszcze - render jest okroiony - z punktu widzenia nimki co sadzicie????
Napisano 21 Marzec 200520 l Cze Ruch robota jak troszke "kwadratowy" co prawda roboty poruszaja sie sztywno ale nie az tak
Napisano 22 Marzec 200520 l Autor Ruch robota jak troszke "kwadratowy" chodzi ci o to ze jak chodzi to staje na chwile
Napisano 22 Marzec 200520 l Anima jest strasznie słaba... ale wiesz co mi się podoba... coś, co wyszło przez przypadek i wyszło całkiem nieźle :D takie wrażenie stop motion... jakby anima była robiona poklatowo :) Tak jak się animuje lalki... super :) Wrażenie jest niezłe :)
Napisano 23 Marzec 200520 l Słaba tak całościowo... wizualnie kiepsko (światło, kadr, tekstury) a sam ruch też niewiele wnosi... nie wzbudza emocji... ani bawi, ani śmieszy... nuda
Napisano 24 Marzec 200520 l Autor Ta animka nie ma bawić ani smieszyć. To poprostu animacja chodu robata :P A według Ciebie co powinienem w niej zmienić ??
Napisano 25 Marzec 200520 l Jeśli jest tak jak mówisz... że to animka chodu robota... to tak na prawdę jest zupełnie inaczej. Jest to jakiś byczy napis... a robot odgrywa tu tylko jako dekoracja. Nie ma co się chyba rozwodzić nad sensem i celowością animacji samej w sobie.
Napisano 25 Marzec 200520 l :P mmmm tez takie robilem z 4 lata temu :). a jako juz bardziej doswiadczony grafik , powiem jesdo : UZYWAJ BIPEDA