Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

czesc wszystkim,

oto moja druga praca na forum - głośnik dwudrożny. calosc zajela mi okolo dnia...

prosze o pomocne komentarze i wskazowki :)

pozdrawiam

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Chyba wszystko poprawnie:) Plecionka kewlaru mogłaby być bardziej czytelna (mieć swą grubość i strukturę)

Całość mogłaby być ciekawiej zaprezentowana...

Pozdrawiam

Napisano

Muhaho: niebardzo sie skupialem na swiatelkach ;) jeszcze mi to nie idzie za dobrze, ale obiecuje popracowac nad tym

MareG: membrana (w tym konkretnym glosniku, ktory spoczywa w mej szufladzie) nie jest z kevlaru tylko z tektury :D:D:D a tak serio to thx za komentarze ;)

Napisano

wiesz co jak co ale takiego głośnika to ja w życiu nie widziałem (a troche głośników widziałem ;) ) ale cóż światełko niciekawe, materiały nieciekawe, prezentacja modelu nieciekawa :). Sam model zdaje się być ok.

Napisano

mówiąc "model" mam na myśli model (to co tworzysz w programie :) ) , jego wykonanie etc. Po oględzinach wstępnych nie żucają się w oczy żadne bugi. Natomiast takiej konstrukcji głośnika, jaką przedstawia ten model, w życiu nie widziałem :)

Napisano

:> masater: bez urazy, ale wychodzi na to ze widzialem wiecej glosnikow niz Ty ;) przynajmniej o ten jeden, co do reszty to z braku doswiadczenia nie smiem sie sprzeczac, ale za konstrukcje glosnika recze, powiedzmy prawym uchem...

pyzdry

Napisano

masater dał ciała, ale wybaczymy mu.

btw. widziałem kilka podobnych głośników :>

razi mapowanie membrany, whatever kevlar czy tektura, nie powinno się rozciągać ;]

przy takim zdjęciu przydałby się DOF. bez tego dość nienaturalnie wygląda.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności