Predator Napisano 31 Marzec 2005 Napisano 31 Marzec 2005 nom klimacik bardzo fajny poki co zaciekawiles mnie swoja pracka tak trzymac... Dom_in
DarCon Napisano 31 Marzec 2005 Napisano 31 Marzec 2005 Bardzo podoba mi sie twoja pracka,dla dodania wiekszego smaczku moglbys tej postaci zrobic brudne nozki jakies zadrapania.Pozdrowienia Ps= wedlog mnie kazdy powinien podawac parametry swojego kompa przy wykonywanej pracy
lpshinoda Napisano 31 Marzec 2005 Napisano 31 Marzec 2005 może posadzisz ją na sedesie, hehe, nie tak na serio scenka jest G tak trzymaj pozdro i powodzenia
Baldack Napisano 31 Marzec 2005 Napisano 31 Marzec 2005 widze ze rozjasniles wedlug mnie to bardzo pomoglo i lampy sa naprawione widze bravo tylko ta postac troche za low taka no niezabardzo na zgieciach ale scena naprawde niczym z silent hill2 albo cos takiego sam wiesz:) Bardzo mila praca Bravo:):):)
Ania Napisano 31 Marzec 2005 Napisano 31 Marzec 2005 postac kolorystycznie niezabardzo pasuje, podbrudz ja jak mowil darcon, i ja bym ja bardziej skulila. oprocz tego klimat jest dobry
Rekomendowane odpowiedzi