Gość nax Napisano 24 Marzec 2005 Napisano 24 Marzec 2005 Witam! Wiąże się z takim problemem, że mam sobie mur i chcę uzyskać efekt pisania kredą na tym murze. Text chciałem animować w sposób pokazany w tym tutku http://max3d.pl/tutoriale/kurs154/index.html ale animując np. literę p rysują mi sie same kontury bez środka. Macie jakiś pomysł jak to zrobić lub jak inaczej uzyskać efekt pisania kredy.
Reanimator Napisano 24 Marzec 2005 Napisano 24 Marzec 2005 Mozesz zanimowac takie pisanie normalnie w 2d, a pozniej wrzucic jako animowana teksture. Oczywiscie do zrobienia takze w kompozycji. Lepszego efektu pisania kreda w samym 3d nie zrobisz :P
Reanimator Napisano 24 Marzec 2005 Napisano 24 Marzec 2005 Heh, wlasnie mialem napisac, ze jeszcze ParticleFlowem mozna sprobowac :)
Gość nax Napisano 24 Marzec 2005 Napisano 24 Marzec 2005 Wielkie dzięki :) Jak będziecie mieć jakieś pomysły to piszcie na pewno się przydadzą jak nie mi to komuś innemul. Idę kombinować.
Gość nax Napisano 24 Marzec 2005 Napisano 24 Marzec 2005 Jeszcze jedno. Jaki program polecacie do animacji textu?
Rekomendowane odpowiedzi