Napisano 24 Marzec 200520 l Witam przegladałem inne posty na temat tego pluginu finalRender, i nie widziełem przynajmniej tego co mnie interesuje. Mam taki problem bawie sie na max-ie 5.1 a posiadam finalRender Stage 1 i niby jest on na wersje max-a 6(???), zainstalowałem go i nic podczas ładowania max-a wyskakuja problemy z .dll-ami i jest ich dużo. Jak mam go skonfigurować, albo ściagnać inna wersje tego pluginu, albo czy mozna go jakoś zamienic na jakis podobny(??), probuje zrobić sobie tutoriala i własnie jest mi ona potrzebny, i nie zabardzo wiem jak sobie dać rade z tym, problemem, czy ktoś może mi pomóc będę bardzo wdżięczny.
Napisano 24 Marzec 200520 l fR stage1 jest dla maxa 4.2 5.x fR stage1 z service packiem 1 jest dla maxa 4.2 5.x 6.x fR stage1 z service packiem 2 jest dla maxa 7.x wiec jesli masz maxa 5.1 to powinien dzialc ten odstawowy i ten z sp1.. a wersja z sp2 napewno nie zadziala z Twoim maxem.. jezeli zgadzaja sie wersje oprogramowania i nadal sa problemy to znaczy ze cos zdrowo pokopales podczas instalacji... pozdro
Napisano 25 Marzec 200520 l HA MAM TO SAMO >>> sluchaj : podczas instalacji pyta Cie o procesor, ja ma nowego Athlona wiec i tak bybieram , ale potem przy loaddzie maxa mam jak ty , a jak wybiore przy instalacji ze mam starszego proscka> to wszystko dziala! > unistall > install wybiez starszego procka > work! ,pomoglem ?