Kroopson Napisano 8 Maj 2003 Napisano 8 Maj 2003 To miała być beemka seria 5 sedan ale wyszła jakaś kiszka z tego wszystkiego To mój pierwszy model samochodu w 100% ukończony
Eden-3d Napisano 8 Maj 2003 Napisano 8 Maj 2003 wporzo nawet mi sie podoba ,a czym renderowales[piwo]
Pablo Napisano 8 Maj 2003 Napisano 8 Maj 2003 ladny...tylko mogles jescze popracowac nad lakeirem oraz swiatlami...ale jak na pierwzy model to [spox] pzodr
kkk81 Napisano 8 Maj 2003 Napisano 8 Maj 2003 Witam, jesli to pierwszy Twoj model to jest OK. Jednak mam swoje ale, m.in. cos zlego dzieje sie z tylem. W bmw 5 jest on jednak inny (musisz to dopracowac) Z felgami tez, za bardzo wystaja z opony... Jendnak piewsze wrazenie jest jak najbardziej pozytywne, tak trzymaj...
Gość barO_O Napisano 8 Maj 2003 Napisano 8 Maj 2003 Witam !!! Model jest fajny, ale nie uchroniłeś się przed kilkoma błędami: - coś jest nie tak z tylnym zderzakiem, za wysoko się zaczyna i za bardzo odstaje - kształt bagażnika trochę nie odpowiada rzeczywistemu kształtowi Poza tym super, oby tak dalej![yes]
honzik Napisano 22 Maj 2003 Napisano 22 Maj 2003 hmmm jak na pierwszy model to naprawde fajny [rotfl2] - - pozdrowionka
Tomasz Kucharz Napisano 22 Maj 2003 Napisano 22 Maj 2003 Spoko model - niewiem czy to tylko reflect na dachu czy widaś łączenie połówek ?? PS: Wszyscy kochamy BMW - to czyba firma której samochody są modelowane najczęściej
Rekomendowane odpowiedzi