Altus Napisano 26 Marzec 2005 Share Napisano 26 Marzec 2005 Jest tp mianowicie Glasgow tower. 120-sto metrowa wieza w (jak sama nazwa wskazuje) w Glasgow :)). Zmienia ona polozenie wraz ze zmiana kierunku wiatru, takze jak sie ja widzi jak sie kreci, to robi niezle wrazenie :). Model robilem jakies 3 do 4 godzin, troche dlugo ale sie dopiero ucze. Renderek w Vray-u. Napowno jest to lepsze niz moje poprzednie pracki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 26 Marzec 2005 Share Napisano 26 Marzec 2005 strasznie przejarany render.. moglbys jakis color mapping wrzucic np HSV exponental no i mogles sie chociaz o jakies materialy pokusic :P ale ogolnie chyba spoko ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kykos Napisano 26 Marzec 2005 Share Napisano 26 Marzec 2005 4 godziny gratuluje wytrwałości, mnie by się tyle nie chciało ślęczeć nad jednym projektem ;) Bardzo fajny model Glasgow tower . Szkoda , że nie oteksturowany. do zobaczenia po feriach swiątecznych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 26 Marzec 2005 Share Napisano 26 Marzec 2005 4 godziny gratuluje wytrwałości, mnie by się tyle nie chciało ślęczeć nad jednym projektem ;) Chodzi Ci o taka prace czo w ogóle o jakies robutki w 3D?? A render rzeczywiście przejarany nawet zdrowo. Mogzna by było to wkomponowac w jakas fotke. Nawet fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altus Napisano 26 Marzec 2005 Autor Share Napisano 26 Marzec 2005 strasznie przejarany render.. moglbys jakis color mapping wrzucic np HSV exponental kome a tak wlasciwie co to jest color mapping? (Pewnie cos oczywistego tylko nie wiem ze sie tak nazywa) No render rzeczywiscie troche przejarelem jeszcze dzisiaj wrzuce cos bardziej przyjaznego dla oczu. V-raya mam dopiero z tydzien takze nie jestem najlepszy w nim :( Dzieki za komentarze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Marzec 2005 Share Napisano 26 Marzec 2005 ja powiem jedno masz strasznie kanciaste schody;) ale tak na serio przyjemny model:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altus Napisano 27 Marzec 2005 Autor Share Napisano 27 Marzec 2005 Zmienilem renderki na mniej przepalone. To co wydaje sie schodami jest metalowym czyms, po ktorym jezdzi winda. Na dole zblizenie i obrazek jak naprawde wyglada wieza. I jeszcze raz dzieki za komentarze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonVito Corleone Napisano 27 Marzec 2005 Share Napisano 27 Marzec 2005 nooo ten ostatni renderek to juz ladny, jak na moje oczy :> to realistyczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 27 Marzec 2005 Share Napisano 27 Marzec 2005 jest to wprawdzie GFW ale zrób to dla mnie i zrób materiały choćby iała by to byc makieta to bedzie to lepiej wygladac bo teraz mimo woli patrze na to jak na WIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi