Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Narazie pokaze glowe, bo reszta ciala jest niedorobiona :)

1600 poly.Ucho troche zrypalem.

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Tutaj calosc postaci.Jednak traktuje ten model jako baze do pozniejszego modelowania

Napisano

Jeju ale czolo, prawie kwadratowa ta glowa. Ucho rzeczywiscie bez rewelacji, miajscami plaskie, jakby z platfusem...w dodatku takie wysokie, zwracaj uwage na proporcje, no chyba ze to ma byc mutant to jest w sam raz:) Gosciu prawie nie ma brody (widok z boku) prawie od razu zaczyna sie szyja, smiesznie to teraz wyglada.

Fajnie wyszedl nos, usta troche "kanciaste" ale z odpowiednia tekstura nie powinny rzucac sie w oczy. Generalnie spoko ze robisz cos zywego, zadko sie tu na forum to zdarza. O tulowiu nie bede sie wypowiadac bo chyba narazie nie ma o czym mowic.

Reasumujac wsio mi sie podoba poza kilkoma bledami z ktorymi szybko sie uporasz i bedzie gites malina.

pozdr

Napisano

Mi nie podoba sie glowa ktora na obrazku w prawym gornym rogu przypomina prostokąt, pod dodaniu włosów czoło powinno się zmniejszyć bo teraz to chyba tak wygląda bo jest takie a nie inne ustawienie kamery. Jeszcze uczy są jakieś wielkie i niekształtne. Reszta wyszla bardzo dobrze, podziwiam!

Napisano
  • Autor

Tutaj z panami sie zgodzic niemoge.model jest robiony wedlog zdjecia.Tak wiec proporcje wszystkie sa idealne(wielkosc uszu,broda,oczy).Widocznie nie jest zbyt przystojny :).Jedynie co do kanciastosci moge sie zgodzic.

Napisano

no to najwyraźniej model ze zdjęcia był jakiś nieproporcjonalny, z tymi uszami to można pomyśleć że to był jakiś Afrykanin z Ugandy, elo

pozdro

Napisano

morda ma charakter. i nie zgadzam sie z przedmowcami, nie kazdy jest idealnym amerykanskim marine. ja sie na anatomii nie znam, ale mi tam odpowiada.

cialo juz nie ma tego charakteru ;).

Napisano
  • Autor

Zdjec referencyjnych nie znalazlem, ale wedlóg nich zrobilem ten szkic i urzyłem do modelowania.Rozumiem ze morda sie niepodoba, moze jak zrobie teksture i wlosy to bedzie lepiej